06.07.2009. / 11:36

Autor: Boris Bilas

Video: Jovanka Broz nakon 29 godina dobila osobne dokumente

Rasim Ljajić prvi je ministar koji je posjetio Titovu vilu još prije tri godine te se tada upoznao s lošim uvjetima u kojima živi njegova Brozova supruga. Na njegovu inicijativu Jovanka je nedavno dobila i srpsko državljanstvo

Jovanka BrozJovanka BrozUdovica Josipa Broza Tita, Jovanka Broz dobila je danas od ministra unutarnjih poslova Srbije Ivice Dačića osobne dokumente, osobnu iskaznicu i putovnicu. Jovanka Broz je, kako piše beogradski Blic, bez osobnih dokumenata od smrti Josipa Broza 1980. godine. NA predaji dokumenata osim Dačića bio je i ministar rada i socijalne skrbi Rasim Ljajić.

"Ovo mi znači puno. Započeli smo ovo prije dvije godine", rekla je Jovanka Broz, na što joj je Dačić rekao: "Ovo nije ništa posebno, svako na to ima pravo".
"Za mene je ovo nešto posebno", kazala je Jovanka.

Dačić je 12. svibnja ove godine već posjetio bivšu jugoslavensku prvu damu i tada joj je obećao kako će pitanje njezinih dokumenata biti brzo riješeno. Rasim Ljajić prvi je ministar koji je posjetio Titovu vilu još prije tri godine te se tada upoznao s lošim uvjetima u kojima živi njegova Brozova supruga. Na njegovu inicijativu Jovanka je nedavno dobila i srpsko državljanstvo.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika