09.07.2009. / 11:12

Autor: Andrea Belin

Peta sreća: Leonarda Boban je trudna

Izgleda da su se napokon uslišile njegove molitve jer Leonarda i Zvone imaju već četvero posvojene djece, trinaestogodišnju Mariju, šestogodišnjeg Gabrijela i blizance Rafaela i Martu

Leonarda BobanLeonarda BobanNapokon je otkrivena misterija zašto su se supružnici Boban povukli iz javnosti, Naime, Leonarda je u blaženom stanju te su zbog toga odlučili biti vrlo oprezni jer je dobro poznato da su prije osam godina izgubili bebu. Doduše, Bobanovi su uvijek govorili da žele imati puno djece.

"Želim barem petero klinaca", govorio je bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. Izgleda da su se napokon uslišile njegove molitve jer Leonarda i Zvone imaju već četvero posvojene djece, trinaestogodišnju Mariju, šestogodišnjeg Gabrijela i blizance Rafaela i Martu.

S izjavama su jako oprezni tako da nije poznato kada se točno može očekivati prinova u obitelji, ali po nekim glasinama modna kreatorica bi mogla postati majka već na jesen.

Podsjetimo, Zvone i Leonarda u bračnu luku su uplovili prije petnaest godina.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika