16.07.2009. / 11:50

Autor: Boris Bilas

U sudaru autobusa i kamiona u Egiptu poginulo 11 srpskih turista

Prema neslužbenim informacijama sudar se dogodio kada se autobusima koji su vozili turiste u Luksor na putu ispriječio šleper

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU sudaru autobusa i šlepera kod Luksora u Egipru u noći sa srijede na četvrtak poginulo je najmanje 11 osoba, svi redom srpski turisti na odmoru, a 11 je putnika ozlijeđeno, neslužbeno se saznaje iz policijskih izvora u Egiptu, javlja Reuters.

U autobusu je bilo 22 putnika, među kojima je bilo i turista iz Srbije koji u Egiptu ljetuju preko turističke agencije "Perla tours" iz Novog Sada. U autobusu su, osim turista iz Srbije bili i putnici iz Njemačke, Češke i Švedske, navode lokalne vlasti. Kako neslužbbeno doznaje Blic među poginulim turistima iz Srbije je šest odraslih osoba i dvoje djece.

Prema neslužbenim informacijama sudar se dogodio kada se autobusima koji su vozili turiste u Luksor na putu ispriječio šleper. Nesavjesna vožnja, niske kazne za prekršaje i loši ceste uzroci su mnogobrojnih prometnih nesreća u Egiptu.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika