22.07.2009. / 13:53

Autor: Hina

Vincent Degert nakon Hrvatske odlazi u Beograd

Prije imenovanja na mjesto voditelja izaslanstva u Hrvatskoj, Degert je bio voditelj Ureda za koordinaciju financijskih instrumenata Europske komisije, a obavljao je i dužnosti pomoćnika ravnatelja za proširenje i regionalnu politiku

Vincent DegertVincent DegertDosadašnji voditelj izaslanstva Europske komisije u Hrvatskoj, francuski diplomat Vincent Degert, najvjerojatnije će biti novi voditelj izaslanstva Europske komisije u Beogradu, prenosi u srijedu agencija Tanjug pozivajući se na neimenovane diplomatske izvore.

Degert bi na toj poziciji trebao zamijeniti dosadašnjeg voditelja izaslanstva Europske komisije u Beogradu Josepa Lloverasa.

Voditelj izaslanstva Europske komisije u Hrvatskoj u utorak je nakon oproštajnog posjeta predsjedniku RH Stjepanu Mesiću rekao kako su četiri godine provedene u Hrvatskoj bile vrlo uzbudljive i zahtjevne, da je ostvaren velik napredak i da bi njegovu konačnu potvrdu Hrvatska mogla ostvariti vrlo brzo, možda već u ranu jesen.

Prije imenovanja na mjesto voditelja izaslanstva u Hrvatskoj, Degert je bio voditelj Ureda za koordinaciju financijskih instrumenata Europske komisije, a obavljao je i dužnosti pomoćnika ravnatelja za proširenje i regionalnu politiku.

Vezane vijesti

3. maj preuzimaju Fondovi, Uljanik i Tankerska plovidba

3. maj preuzimaju Fondovi, Uljanik i Tankerska plovidba

Vlada se za nastavak privatizacije riječkog brodogradilišta 3. maj odlučila osloniti na Fondove gospodarske suradnje i domaće brodare, Uljanik i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika