25.07.2009. / 18:05

Autor: Hina

U neuspješnom samoubilačkom pohodu u Afganistanu ubijeno sedam talibana

Šest bombaša ubili su pripadnici snaga sigurnosti prije nego što su uspjeli detonirati bombe u svojim pancirnim košuljama, a sedmi se ipak raznio u automobilu ispred policijske postaje

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaSedam je talibanskih pobunjenika ubijeno, a pet osoba je ranjeno kada je skupina militanata samoubojica, naoružana strojnicama i ručnim bacačima raketa napala zgradu u kojoj se nalaze uredi vlade u istočnom Afganistanu, izvijestili su u subotu službeni izvori.

Napad u Hostu, glavnome gradu istoimene pokrajine počeo je subotu popodne kad je skupina talibanskih boraca napala glavnu policijsku postaju i opkolila zgrade u kojima su smješteni vladini uredi, izvijestilo je ministarstvo unutarnjih poslova.

Šest bombaša ubili su pripadnici snaga sigurnosti prije nego što su uspjeli detonirati bombe u svojim pancirnim košuljama, a sedmi se ipak raznio u automobilu ispred policijske postaje, pri čemu su ranjena dvojica policajaca.

Vezane vijesti

Afganistan očekuje 4 milijarde dolara od donatora

Afganistan očekuje 4 milijarde dolara od donatora

Zemlje donatori vjerojatno će obećati 4 milijarde američkih dolara civilne pomoći za Afganistan nakon 2014. na donatorskoj konferenciji u Japanu… Više

Komentari

registracija
25/7/09

LedenaIstina, 25.07.09. 19:45

Bravo!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika