24.08.2009. / 12:00

Autor: Andrea Belin

Srbi više vole Cecu: Za Madonnin koncert prodano samo pola ulaznica

Očigledno Madonna nije oduševila svu publiku s jugoslavenskih zemalja na prošlogodišnjem koncertu u Budvi kada su zbog velike navale obožavatelja, organizatori montirali i dodatnu VIP ložu

Madonnin koncert ipak nije otkazanMadonnin koncert ipak nije otkazanPremda se na večerašnjem Madonninom koncertu na beogradskom Ušću očekivalo pedeset tisuća obožavatelja, do sada je prodano samo dvedeset pet tisuća ulaznica.

Doduše, VIP ulaznice su rasprodane, ali za parter se mogu kupiti sve do početka koncerta što se uoči "Stickey and Sweet" turneje do sada nije dogodilo niti u jednom europskom gradu.

Očigledno Madonna nije oduševila svu publiku s jugoslavenskih zemalja na prošlogodišnjem koncertu u Budvi kada su zbog velike navale obožavatelja, organizatori montirali i dodatnu VIP ložu.

No, unatoč slaboj zainteresiranosti koncert u Beogradu će se održati jer je već postavljena i pozornica.
Podsjetimo, koncert američke pop zvijezde koji se trebao održati na hipodromu Stožice blizu Ljubljane 20. kolovoza bio je otkazan zbog "nepredviđenih logističkih problema". Slovenski mediji i tada su navodili da je do otkazivanja došlo zbog nedovoljne prodaje ulaznica.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika