25.08.2009. / 15:00

Autor: Andrea Belin

Ona zna: 6 stvari koje nikada ne smijete priznati frajeru

Niste ni svjesni kako obične sitnice mogu povrijediti vašu bolju polovicu, primjerice ako za vrijeme seksualnog čina pomislite na drugog muškarca, radije mu to nemojte priznati

Zabranjeno je reći da ste u postelji pomislili na drugog muškarcaZabranjeno je reći da ste u postelji pomislili na drugog muškarcaIskrenost je osnova kvalitetne veze, međutim ponekad je pravu istinu možda bolje prešutjeti. Niste ni svjesni kako obične sitnice mogu povrijediti vašu bolju polovicu, primjerice ako za vrijeme seksualnog čina pomislite na drugog muškarca, radije mu to nemojte priznati jer će ga ovakva konstatacija uistinu povrijediti. Saznajte koje su to tajne za koje smo sigurni da ih nikada ne smijete otkriti voljenoj osobi!

S prijateljicama pričam o našoj vezi
Sasvim je normalno da najboljoj prijateljici otkrijete neke probleme koje imate u vezi, međutim neka vam ne pada na pamet da to priznate voljenoj osobi. Muškarci jednostavno ne razumiju žensku potrebu prepričavanja situacija koje se događaju u bračnoj postelji.

Za vrijeme seksa razmišljam o drugome
Prije nego izustite tako nešto, zamislite kako bi se vi osjećali da takvo nešto čujete iz njegovih usta. Sigurni smo da ćete odmah odustati od takvog priznanja. Statistike su pokazale da ovakvu istinu ne vole čuti muškarci, a nije ugodna ni ženskom uhu.

Prevarila sam te
Ako vam se "zalomilo" da ste se zabavljali s drugim muškarcem, ali ta avantura vam nije značila ništa, vaš partner to uistinu ne mora saznati. Muškarci se teško nose s činjenicom da je njihova djevojka ili supruga provela noć s drugim. Međutim, ako je zabava s drugim muškarcem trajala duže, možda je bolja varijanta prekid veze.

Flertovala sam s kolegom s posla
Djevojke koje imaju manjak samopouzdanja vole čuti da su još uvijek poželjne suprotnom spolu. Takve komplimente najčešće dobivaju od kolega na poslu. Međutim, vaš partner to ne bi trebao znati jer će se osjećati manje vrijednim.

U shoppingu sam ostavila cijelu plaću
Žene ne mogu odoljeti cipelama i torbicama, a naročito u vrijeme rasprodaja. Ako vam se i zalomilo da ste cijelu plaću ostavili u svojoj omiljenoj trgovini, radije smislite neki dobar izgovor ako vas pita koliko ste novaca potrošili.

Imam osamdeset kilograma
Ako je žensko tijelo privlačno muškarcu, nikada vas neće pitati koliko ste teški. Kada partneru otkrijete pravu istinu o svojoj težini, neće vas gledati istim očima.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika