28.08.2009. / 11:34

Autor: Andrea Belin

Leonarda Boban izašla iz bolnice, kod kuće čuva trudnoću

Tridesetosmogodišnja dizajnerica u zagrebačkoj bolnici Merkur je provela posljednjih nekoliko mjeseci jer je morala strogo čuvati trudnoću

Lea BobanLea BobanLeonarda Boban, supruga negdašnjeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimira Bobana puštena je prije nekoliko dana iz zagrebačke bolnice Merkur. Naime, tridesetosmogodišnja dizajnerica tamo je provela posljednjih nekoliko mjeseci jer je morala strogo čuvati trudnoću.

Obitelji Boban ovo će biti prvo dijete koje je Leonarda zanijela umjetnom oplodnjom.

Inače, supružnici koji su u braku već petnaest godina imaju četvero posvojene djece, trinaestogodišnju Mariju, šestogodišnjeg gabrijela i jednogodišnje blizance Martu i Rafaela.

Podsjetimo, Leonarda je prije godinu dana imala spontani pobačaj i kako se opet stvari ne bi zakoplicirane, supružnici su ovaj put jako oprezni. Bez obzira na mjesece provedene u bolnici, Leonarda se osjeća odlično. Oboje s nestrpljenjem iščekuju dolazak prvog biološkog djeteta u šesteročlanu obitelj.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 28.08.09. 12:27

Bog neka cuva tebe i Zvonimira,,,,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika