02.09.2009. / 12:52

Autor: Andrea Belin

Nikad više sama: Kakve žene muškarci doista vole

Ukoliko imate smisla za humor i znate se brinuti o sebi, na dobrom ste putu da osvojite muško srce, a i samouvjerenost spada među poželjne osobine

MUškarci vole žene koje drže do sebeMUškarci vole žene koje drže do sebePremda se činilo da je muškarcima seks najvažniji kriterij prilikom odabira životne partnerice, najnovija istraživanja pokazala su da ima puno važnjijih stvari o kojima razmišljaju pripadnici jačeg spola kada biraju ženu svog života. Ukoliko imate smisla za humor i znate se brinuti o sebi, na dobrom ste putu da osvojite muško srce!

Samouvjerene djevojke
Muškarce živciraju žene koje udovoljavaju svaki njihov prohtjev. Ne mogu odoljeti djevojkama koje znaju što žele i ne boje se to i tražiti.

Djevojke koje imaju smisla za humor
Smisao za humor jednako je važan pripadnicima oba spola. Ukoliko u vezi nedostaje smijeha i zabave, muškarcima postaje dosadno. Ako se znate našaliti na svoj račun, šanse da ga zadržite u svojim odajama su jako velike.

Osjećajne djevojke
Muškarci ne vole razmažene i smizdrave pripadnice nježnijeg spola, ali one koje nikada ne pokazuju osjećaje ipak izbjegavaju u širokom krugu.

Otvorene djevojke
Šutljive i povučene djevojke nemaju šanse kod muškaraca. Oni se pale na otvorene i pričljive žene koje se u svakom trenutku izjasne ako im nešto smeta. Otvorenost je naročito važna tijekom spolnih odnosa.

Inteligentne djevojke
Iako to ne navode kao glavnu karakteristiku, pripadnici jačeg spola ne mogu odoljeti djevojkama o kojima mogu o svemu razgovarati. Dakle, ljepota apsolutno nije presudna u odbairu žene s kojom će provesti cijeli život.

Avanturistice
Djevojke sklone avanturama neodoljive su muškarcima. One koje su u svakom trenutku spremne na neke neobične podhvate kao što je primjerice seks na javnom mjestu ne puštaju lako iz svog života.

Djevojke koje se znaju brinuti o muškarcu
Pri tome se ne misli da od svoje bolje polovice muškarci žele stvoriti domačicu kojoj će jedini posao biti kuhanje i peglanje, ali privlačne su im djevojke na koje se u svakom trenutku mogu osloniti.

Djevojke koje brinu o sebi
Ljepota nije presudna, ali muškarci vole da njihova bolja polovica vodi računa o svom izgledu. Iako ne mogu zamisliti da žene trećinu života provedu na dijetama, vole se pohvaliti pred prijateljima ako im djevojka ima savršenu liniju.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika