03.09.2009. / 15:14

Autor: Andrea Belin

Istraživanje: Seksajte se nedjeljom, nikad utorkom

Svaki dan u tjednu je pogodan za nešto. Ukoliko vas muči krivi raspored aktivnosti, pročitajte koji dani u tjednu su dobri za što...

Seks utorkom je, navodno, promašajSeks utorkom je, navodno, promašajZnanstvenici sa Sveučilišta u Vermontu proveli su istraživanje na temu kojeg dana u tjednu se najbolje osjećamo. Nakon što su analizirali 2,4 milijuna blogova i internetskih poruka došli su do zaključka da je nedjelja dan koji najviše volimo, a najveće iznenađenje izazvao je ponedjeljak. Prvi dan u tjednu pokazao se kao drugi po redu u kojem se osjećamo gotovo isto kao i u nedjelju.

Ponedjeljak
Prvi dan u tjednu odličan je za kupnju dionica, ali rezultati su pokazali da je smrtnost ponedjeljkom najveća.
Najčeći uzrok smrti je srčani udar.

Utorak
Valja zapamtiti da je utorak najlošiji dan za seks. Dakle, ukoliko se ne želite razočarati u krevetu, utorkom radije izbjegavajte zabavu u spavaćoj sobi.

Srijeda
Otkriveno ja da nezaposlene osobe srijedom pošalju najviše molbi i životopisa, a oni koji rade sredinom tjedna mole nadređene za povišicu. Ovo je naročito loš dan za vozače jer je srijedom zabilježeno najviše prometnih nesreća.

Četvrtak
Četvrtog dana u tjednu počinjemo intezivno razmišljati o nadolazećem vikendu, a pogodan je za odvikavanje od cigareta. Četvrtkom su vremenske prilike često katastrofalne.

Petak
Petkom se dijeli najviše otkaza, a ujedno je dobar dan za ispijanje alkohola. Polovica najgorih potresa u povijesti dogodila se u upravo u petak.

Subota
Prvi dan vikenda povoljan je za rađanje, ali se pokazao loš za alkoholiziranje. Djeca koja se rađaju subotom imaju najveće šanse za uspjeh.

Nedjelja
Drugi dan po redu u kojem se odlično osjećamo nije pogodan za kuhanje pa većina glad pobjeđuje grickalicama. E-mail poruke najčitanije su drugog dana vikenda. I seks je tada najbolji.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika