Objavljeno u Nacionalu br. 721, 2009-09-08

Autor: Plamenko Cvitić

Stubičke toplice postat će rehabilitacijski centar za svjetske sportaše

IZRAELSKI TRENER Avram Grant (treći slijeva) s bivšim ministrom Draganom Primorcem i domaćinima iz Stubičkih toplicaIZRAELSKI TRENER Avram Grant (treći slijeva) s bivšim ministrom Draganom Primorcem i domaćinima iz Stubičkih toplicaProšlog tjedna u Stubičkim toplicama najavljen je veliki projekt izgradnje rehabilitacijskog centra za vrhunske sportaše. Na predstavljanju plana da se neiskorištenih tri tisuće četvornih metara postojeće bolnice pretvori u rehabilitacijski centar sudjelovali su vlasnik koncerna Sunce Jako Andabak i bivši ministar prosvjete Dragan Primorac koji je u Zagorje doveo bivšeg nogometnog trenera kluba "Chelsea" Izraelca Avrama Granta.

Kako je istaknuo Grant, trenutačno nigdje u Europi ne postoji jedinstveni rehabilitacijski centar koji bi sportašima nudio kompletnu uslugu i omogućio što brži oporavak. Upravo kroz ovaj predstavljeni projekt, koji po prvim procjenama teži više od 110 milijuna eura, Stubičke toplice pretvorile bi se u svojevrsni europski centar za sportsku medicinu, što bi, po najavama svih aktera, imalo velik utjecaj i na razvoj tzv. kontinentalnog turizma.

Vezane vijesti

Andabakova zagorska obmana

Andabakova zagorska obmana

Najveći zdravstveno-turistički kompleks u regiji koji će zaposliti 500 ljudi - tako su prije četiri i pol godine javnost i oporbeni županijski… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika