16.09.2009. / 13:39

Autor: Andrea Belin

Pjevačice-glumice: Severina i Jelena Rozga zajedno u mjuziklu

Naime, Seve će glumiti u mjuziklu "Naša bila priča" čiji su autori Goran Karan i Nenad Ninčević, a osim nje glumačkom timu pridružiti će se Arijana Čulina i Snježana Sinovičić-Šiškov i bivša pjevačica Magazina

Jelena Rozga i SeverinaJelena Rozga i SeverinaS obzirom da planira uskoro uploviti u bračnu luku, Severini su potrebni dodatni izvori prihoda tako će se osim pjevanja, opet malo "prebaciti" i u glumačke vode.

Naime, Seve će glumiti u mjuziklu "Naša bila priča" čiji su autori Goran Karan i Nenad Ninčević, a osim nje glumačkom timu pridružiti će se Arijana Čulina i Snježana Sinovičić-Šiškov.

Kako se šuška u kuloarima, u tijeku su pregovori i s Jelenom Rozgom dok su ostale uloge već odavno podijeljene. Naime, Karan si je dodijelio glavnu ulogu, dakle Duje Duplančića, a njegova djevojka u mjuziklu biti će Severina. Njihovoj vezi protiviti će se Vinko Coce, a Tedi Spalato će pomagati mladima.

Premijera mjuzikla održati će se već u veljači sljedeće godine. Iako još nije službeno potvrđeno najvjerojatnije će to biti u splitskom HNK.

Režiser "Naše bile priče" je Ivan Leo Lemo, a scenarist Zvonimir Mihanović. Radnja se vrti oko zabranjene ljubavi i mirenju dviju splitskih obitelji.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika