16.09.2009. / 14:59

Autor: Andrea Belin

Ne znate izabrati partnera!? Jeste li probali prema krvnoj grupi...

Više vas ne zanimaju boja kose, očiju, stas, šarm, humor ili materijalno stanje, a i dalje niste našli osobu s kojom biste proveli ostatak života. Ako niste probali, saznajte kako naći ljubav prema krvnoj grupi

Strast otkrivaju i krvne grupe partneraStrast otkrivaju i krvne grupe partneraKrvna grupa također je jedan od pokazatelja kako funkcioniramo u ljubavnoj vezi, odnosno kakav partner bi nam najbolje odgovarao. Ukoliko još uvijek niste pronašli srodnu dušu, možda vam neke od sljedećih karakteristika određene krvne grupe pomognu u tome!

Krvna grupa 0

Žene
Ženama s krvnom grupom 0 prioriteti su nježnost, zadovoljstvo i sreća. O udaji ne prestaju razmišljati, a čim uplove u bračnu luku, najvažnija stvar na svijetu im je proširenje obitelji. One uživaju u ulozi domaćice, ali zato veliku pažnju pridaju karijeri svoga supruga, a prema djeci se odnose kao prema najboljoj prijateljici.
Muškarci
Pripadnici jačeg spola uglavnom su opčinjeni ženama, vole biti u centru pažnje i zbog toga ih je nemoguće ne zamijetiti. U zavođenju su pravi profesionalci tako da im žene ne mogu odoljeti. Privrženi su obitelji, ali problem je što im žene brzo dosade.

Krvna grupa A

Žene
Uglavnom ispunjavaju sve partnerove želje, poštuju ga i cijene njegove kvalitete. Doduše, osjećaje otkrivaju tek kada su sto posto sigurne da ih bolja polovica neće povrijediti. Nakon što shvate da kraj sebe imaju partnera o kojem su oduvijek sanjale, njihovoj sreći nema kraja. Prema djeci su veoma zahtjevne.
Muškarci
Ne pokazuju pretjeranu zainteresiranost za žene, međutim kada pronađu srodnu dušu jako su osjećajni i pouzdani. Sklad u obitelji im je jako važan. Posebnu pažnju posvećuju djeci pa zbog toga ponekad znaju biti jako naporni.

Krvna grupa B

Žene
Na prvu glume nedodirljivu ženu, a kada uspiju pronaći partnera za vezu, užasno su zahtjevne. Vole biti u centru pažnje i to im u većini slučajeva polazi za rukom. Obitelji posvećuju ogromnu pažnju.
Muškarci
Prema ženama se odnose na specifičan način. Kada nisu u vezi često su u depresiji, a kada napokon pronađu idealnu partnericu, tretiraju je kao princezu, ali istovremeno su užasno ljubomorni.

Krvna grupa AB

Žene
Uglavnom traže frajere željne zabave. Same po sebi su duhovite, nisu zahtjevne, a kao majke se uvijek prilagođavaju djeci, a isto takve su i prema partneru.
Muškarci
Veliki su zavodnici, ljubazni su i otvoreni. Veoma su slični muškarcima krvne grupe A. Obitelj im je jako važna, ali brigu o djeci prepuštaju suprugama.

Tri najbolja ljubavna spoja:
Žena A + muškarac 0=strastvena veza
Žena 0 + muškarac AB=romantična veza
Žena A + muškarac B=emocionalna veza

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika