18.09.2009. / 15:06

Autor: Sandra Županić

Bandić: Bit će kadrovskih osvježenja u gradskoj upravi i Holdingu

Potvrdio je da će se četvrti put kandidirati za predsjednika gradske organizacije zagrebačkog SDP-a

Milan BandićMilan BandićZagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će idući tjedan sastati sa suradnicima kako bi vidio provode li gradske antirecesijske mjere. Prvi čovjek Zagreba na današnjoj je konferenciji za novinare najavio promjene u gradskoj upravi: "Bit će kadrovskih osvježenja u gradskoj upravi i Holdingu. Otpast će svi oni koji su izgubili motiv za rad, vjerodostojnost ili nisu ispunjavali očekivanja birača. Nema nezamjenjivih. Do sada sam samo upozoravao na greške, ali sada ću početi djelovati. Svi koji nisu sami uspjeli napraviti potrebne rezove za njih ćemo to napraviti Kojić i ja. Nemam drugog izbora."

Na novinarsko pitanje je li točno da u Zagrebu traži lokaciju na koji će smjestiti svoj stožer u utrci za predsjednika države Bandić je odgovorio: "Ne razumijem pitanje. Ne znam o čemu govorite jer ja sam cijelu noć mirno spavao. Neću komentirati medijske špekulacije."

Ipak, potvrdio je da će se četvrti put kandidirati za predsjednika gradske organizacije zagrebačkog SDP-a.

Najavljeno je da će vjerojatno doći do još jednog rebalansa gradskog proračuna i to na listopadskom zasjedanju Gradske skupštine.

Bandić je danas rekao i svoje mišljenje o koristima demantiranja glasina u novinama. "Demanti je skupljanje perja u jastučnicu u mom penthouseu dok puše vjetar", objasnio je Bandić.

Vezane vijesti

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako je URIHO oblačio Holding

Kako smo i najavili, Nacional počinje objavljivati dokumente o nezakonitostima u URIHO-u nakon što smo optuženi da radimo na štetu invalida. Sve… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika