22.09.2009. / 16:23

Autor: Andrea Belin

Čisti užitak: Savršeni dodiri koji razbuktavaju strast

Slijedeći put kada se mazite sa svojom boljom polovicom, zamislite kako energija prolazi vašim tijelom i kako nakon toga prelazi na tijelo partnera. Mi vam nudimo nekoliko savjeta kako bi usavršili vještinu dodira i razbukati strasti već nakon nekoliko trenutaka

Važno je pravo mjestoVažno je pravo mjestoKineski seksolozi i liječnici proučavali su seksualnost kod pripadnika oba spola. Oni smatraju da dodir nije samo fizički kontakt i kemijska reakcija već nam određeni dijelovi tijela služe za međusobnu razmjenu energije. Dakle, slijedeći put kada se mazite sa svojom boljom polovicom, zamislite kako energija prolazi vašim tijelom i kako nakon toga prelazi na tijelo partnera.


Ljubite se
Kod gotovo svih parova intiman odnos počinje poljupcima. Kako tvrde kineski seksolozi, jezik i usne su najvažniji kanali za razmjenu energije među partnerima. Upravo zbog toga seksolozi preporučaju osobama što duže kontakte jezikom i usnama jer na taj način istovremeno primate i šaljete energiju.

Tjeme je energetski vrh
Tjeme je najviša energetska točka na našem tijelu, tvrde seksolozi. Nju možete stimulirati međusobnim češkanjem. Većini ljudi, osobito pripadnicima jačeg spola odgovaraju masaže glave. Teško da ćete na taj način potaknuti seksualnu želju, međutim češkanjem se možete zajedno opuštati.

Uši su prepune akupunkturnih točaka
Kako smatraju kineski seksolozi, u ušima se nalazi veliki broj akupunkturnih točaka koje su kod većine ljudi jako osjetljive na dodire, poljupce i dah. Dakle, ne trebamo vam niti reći što morate učiniti. Samo jedan kratki poljubac na tom predjelu i partner vam neće moći odoljeti.

Kralježnica
Kralježnica je također jedan od važnijih energetskih kanala, osobito ne predjelu vrata. Upravo iz tog dijela seksualna energija se usmjerava prema mozgu. Stoga, u trenutku kada ste zagrljeni sa svojom boljom polovicom, pomazite ga po vratu. Nakon samo nekoliko trenutaka završiti ćete u krevetu vaše spavaće sobe.

Šake i stopala
Neke osobe ne preferiraju ove dijelove tijela dok drugi ne mogu odoljeti nožnim prstima. Doduše, to su uistinu osjetljiviji dijelovi tijela, a njihov oblik savršen je za poljupce i sisanje. Na taj način partneru ćete priuštiti veliko seksualno zadovoljstvo, a i ljubljene šaka također zna biti jako uzbudljivo.

Ruke i noge su najosjetljivije
Noge i ruke reagiraju i na najnježnije dodire. Milovanje unutrašnje strane butina, kod žena izaziva posebno uzbuđenje. Kod pripadnika jačeg spola je veoma slična situacija, osobito kada se počnete približavati prema njegovom spolnom organu.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika