30.09.2009. / 13:55

Autor: Martina Čizmić

Kriminalisti i dalje pretražuju Bavčarev dom, iz Šrotovog otišli praznih ruku

U Istrabenzu su potvrdili da kriminalisti pregledavaju prostorije, dokumente i računala, dok su zaposlene koji ne sudjeluju u pretrazi poslali kućama

Igor BavčarIgor Bavčar"U okviru kriminalističke akcije obavljeno je 19 pretraga prostora, od čega devet otpada na fizičke osobe, a ostalo na pravne osobe. Osam osoba lišeno je slobode, a jedna od njih je već puštena", rekao je ukratko na konferenciji za novinare Aleksander Jevšek i tako potvrdio informacije da je Igor Bavčar uhićen pa pušten na slobodu.

Pretraga se nastavlja u prostorima Istrabenza i Pivovarne Laško, dok su kriminalisti završili s pretresom Šrotove kuće iz koje su, prema informacijama RTV Slovenije otišli praznih ruku.

U Istrabenzu su potvrdili da kriminalisti pregledavaju prostorije, dokumente i računala, dok su zaposlene koji ne sudjeluju u pretrazi poslali kućama.

Prema posljednjim podacima Boško Šrot je priveden zbog prodaje 7,3 posto Istrabenza, koji je prije dvije godine Pivovarna Laško prodala preko cijelog niza tvrtki Maksimi Holding.

Bavčarev odvjetnik Aleksandar Čeferina smatra da nije bilo pravnih temelja za pretraživanje prostorija njegovog klijenta. On smatra kako policija pretražuje prostorije iako ne zna zapravo što traži.

Vezane vijesti

Bavčar zbog dugova prodaje Drogu Kolinsku

Bavčar zbog dugova prodaje Drogu Kolinsku

Milijunski dugovi koje je Istrabenz i njegov većinski vlasnik Igor Bavčar tijekom proteklih godina prikupio, a koje nema s čime otplatiti, natjerali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika