01.10.2009. / 12:51

Autor: Boris Bilas

Pet Shop Boys 29. studenog dolaze u zagrebačku Arenu

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada britanske glazbene industrije Brit Awards održanoj u Londonu, ikone synth-popa, koje na glazbenoj sceni djeluju 30-tak godina, primile su posebno priznanje za izniman doprinos glazbi

Chris Lowe i Neil Tennant Chris Lowe i Neil Tennant Putem svog Twittera legendarni electro-pop bend Pet Shop Boys objavio je da će 29. studenoga održati koncert u zagrebačkoj Areni.

Nastupili bi u sklopu svoje turneje Pandemonium na kojoj promoviraju posljednji studijski album Yes, objavljen u ožujku ove godine.

Britanski dvojac Neil Tennant i Chris Lowe već je jednom nastupio u Lijepoj našoj i to davne 1991. godine. Što se tiče skorašnjeg koncerta, jedino je naveden podatak da će karte biti u prodaji od petka, 2. listopada preko Eventim sustava.

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada britanske glazbene industrije Brit Awards održanoj u Londonu, ikone synth-popa, koje na glazbenoj sceni djeluju 30-tak godina, primile su posebno priznanje za izniman doprinos glazbi.

Grupa Pet Shop Boys osnovana je 1984. godine, a dosad je prodala sto milijuna albuma širom svijeta. Najveći uspjeh postigli su u drugoj polovici 80-ih godina. Čak 42 pjesme ušle su im u top 30 singlova, a pjesme West End Girls i Heart bile su broj jedan u SAD-u i Velikoj Britaniji. Ove godine objavili su album Yes u sklopu čije će promocije i posjetiti zagrebačku Arenu.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika