05.10.2009. / 11:59

Autor: Hina

Neredi u Širokom Brijegu: Teško ozlijeđeni navijači izvan životne opasnosti

Više osoba dobilo je medicinsku pomoć te su pušteni kući. Najčešće se radi o ozljedama zadobivenim bacanjem kamenja i drugih tvrdih predmeta te o prijelomima

Dvojica navijača Sarajeva, koji su zadobili teške ozljede u neredima u nedjelju u Širokome Brijegu, operirani su i nalaze se na odjelu Intenzivne njege, no nisu u životnoj opasnosti, objavili su u ponedjeljak iz Kliničkog bolničkog centra (KBC) u Mostaru.

Tijekom noći operirani su Amir Hadžić (1988.) i Kemal Mutić (1982.) i nalaze se na odjelu Intenzivne njege KBC-a Mostar. Hadžić je dobio prostrijelnu ranu iz vatrenoga oružja kroz plućno krilo, dok je Mutić zadobio frakturu lubanje.

U bolnici su odbacili medijske navode da je Hadžić podlegao ranama, kako su to objavili internetski portali u BiH.

Dodali su kako su prostrijelne rane od vatrenog oružja zadobila još dvojica navijača.

Više osoba dobilo je medicinsku pomoć te su pušteni kući. Najčešće se radi o ozljedama zadobivenim bacanjem kamenja i drugih tvrdih predmeta te o prijelomima.

U divljanju huligana u Širokome Brijegu u nedjelju je od udarca u glavu poginuo navijač Sarajeva Vedran Puljić.

Tragedija koja se u nedjelju dogodila u Širokom Brijegu kada su se sukobile navijačke skupine nogometnih klubova Sarajeva i Širokog Brijega rezultat je divljanja huligana koje mora biti zaustavljeno, ocjena je koju uz brojne osude ovih izgreda u ponedjeljak donose mediji u Bosni i Hercegovini.

Izgrede su osudile brojne javne osobe uključujući Visokog predstavnika za BiH Valentina Inzka, izbornika Miroslava Blaževića i dužnosnike Federacije BiH.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika