05.10.2009. / 16:13

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Bankrot umjetnika i smjene na HRT-u

Naša astrologinja najavljuje tjedan u kojemu će nas čuditi sukobi i optužbe dojučerašnjih saveznika, a doći će do mnogih smjena u politici i gospodarstvu, no najviše će ih biti na državnoj televiziji  

Anđelka SubašićAnđelka SubašićI ovaj tjedan slušati ćemo i gledati kako se svijet bori s prirodnim nepogodama: nevremenom, poplavama, odronima i podrhtavanjem tla.

Uz to će prometne nesreće biti teške i vrlo čudne. Za njih će se tražiti odgovornost. Prometni prekršaji vrlo strogo će se kažnjavati.

Čudit će nas sukobi i optužbe dojučerašnjih saveznika. To se odnosi na politiku, ali i na gospodarstvo. Dolazi do smjena cijelih upravljačkih tijela.

U politici prevladavaju konzervativna shvaćanja i isključivost. Mnogi potezi podsjetit će nas na prošla vremena. Kao da su isti likovi i isti glumci na sceni.

Jedna od teme je i bankrot vrlo ugledne osobe iz domene umjetnosti i smrt ugledne starije osobe iz oblasti kulture.

Na hrvatskoj gospodarskoj sceni ništa novo, sve je ''već viđeno''. Stare teme: brodogradnja, bankarski sustav, MMF, porezni sustav, državna i javna poduzeća. Velika zbrka i kriza vladaju na javnoj televiziji i tu je moguće očekivati smjenu cijelog rukovodećeg tima.

Na političkoj sceni će se voditi sukobi i optužbe članova Vlade sadašnjih i bivših, a na dnevnom redu će se pojavljivati i bivši premijer, visokopozicionirani ljudi iz vojske (predmet oružje ili oprema).

Sadašnja vlada pod pritiskom je unutarnjih konflikata i razlika u stajalištima unutar koalicije. Biti će na neki način podjela i sukob strukture i individualaca. Premijerka je u nezahvalnoj poziciji.
Na meti kritika i prozivanja za odgovornost je i ministar vanjskih poslova.

Zanimljive su i ucjene koje su se odvijale do sada iza scene a sada će i javnost s njima biti upoznata. Kod nekih je u pozadini seks a kod nekih veliki novac. I to je dokaza kako su te dvije kategorije u psihološkoj povezanosti. Riječ je i o pravom zlostavljanju (siromašni slojevi društva).

Što čini ovaj tjedan lijepim? Ako radite u miru i tišini, ako ste preokupirani konkretnim poslom i praktičnim problemima, tada ćete imati uspjeha i postići izuzetne rezultate. Budite manje kritični i zahtjevni, ali budite otvoreni i iskreni jer će vam se to isplatiti.

Čak i kada gubimo prijatelje ili suradnike zbog toga što smo bili iskreni to možemo smatrati dugoročnim dobitkom. Oslanjajte se više na sebe a manje na druge.

Vezane vijesti

Sanaderov usud 'Saturnovog ciklusa'

Sanaderov usud 'Saturnovog ciklusa'

Ivo Sanader se uzalud nadao izlasku na slobodu. Kako njegovo suđenje počinje u vrijeme Saturnovog ciklusa, najkraći mogući rok trajanja suđenja je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika