06.10.2009. / 15:38

Autor: Andrea Belin

Kako se pretvoriti u zavodnicu kojoj niti jedan muškarac neće odoljeti

Vjerovale ili ne: kratka suknja, samostojeće čarape i visoke potpetice ne prolaze kod svakog muškarca, a muškarca ćete najlakše osvojiti zavodljivim osmjehom

Zavođenje je tehnika koju možete savladatiZavođenje je tehnika koju možete savladatiDa bi nekoga oborili s nogu nije presudan samo fizički izgled. Za to vam je potrebna kombinacija dobre komunikacije, međusobne kemije i humora. Ukoliko niste jedna od onih pripadnica nježnijeg spola koje u sekundi mogu zavesti nekog frajera, pročitajte sljedećih nekoliko redaka i sigurni smo da ćete još danas pronaći muškarca s kojim ćete se zabavljati u krevetu vaše spavaće sobe!

Privlačnost
Kako bi se osjećali privlačno, odjenite nešto u čemu se osjećate ugodno. Zapamtite da kratka suknja, samostojeće čarape i visoke potpetice ne prolaze kod svakog muškarca. Ako želite izgledati zavodljivo, obucite nešto od prirodnog materijala što će pratiti vašu liniju tijela i istaknuti atribute. Što se tiče rublja, budite maštoviti jer u spavaćoj sobi ono dolazi u prvi plan.

Moć flerta
Muškarca ćete najlakše osvojiti zavodljivim osmjehom. Dakle, sljedeći put kada se nađete u prisutnosti pripadnika jače spola smijte se, ali prije toga naučite se šaliti na vlastiti račun. Muškarci namrgođene djevojke izbjegavaju u širokom krugu, stoga budite sigurni da takvim izrazom lica nećete nikoga osvojiti.

Izazov u krevetu
Prije nego legnete u krevet zapamtite da muškarci nemaju samo jednu erogenu zonu jer penis nije jedina kritična točka na njihovom tijelu. Ukoliko ga u krevetu želite ostaviti bez daha, preuzmite inicijativu. Najprije ga strastveno ljubite po vratu, lagano se spuštajte prema dolje i na trenutak zastanite na njegovom najintimnijem dijelu tijela. Važno je napomenuti da se na tom dijelu ne smijete dugo zadržavati.

Striptiz
Koliko je važno da ono što odjenete bude privlačno, toliko je važno da tu istu odjeću znate skinuti sa sebe. Nećete izgledati nimalo privlačno ako se razgolitite odjednom i ostanete samo u soknama. Dakle, okrenite mu leđa i lagano skidajte svaki komadić odjeće. Ostanite u donjem rublju i nakon toga mu se bacite u naručje.

Provokativan razgovor
Da bi zainteresirali mušakrca, boja glasa i tema razgovora također moraju biti privlačni. Pripadnici jačeg spola "padaju" na prljave razgovore. Naravno, pri tome se ne misli da mu morate otkriti broj partnera s kojima ste se zabavljali u krevetu prije njega, ali neke skrivene fantazije mu smijete otkriti.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika