09.10.2009. / 08:14

Autor: Andrea Belin

Viktor Matulina priznao da je orgijao bez supruge

U Trenutku istine konobar iz Rijeke je otkrio da se seksao i u dnevnom boravku, naravno ne sa suprugom, već s nekom osobom iz svingerskog kluba. Viktorova žena ne zna za njegove aktivnosti izvan bračne postelje i pomalo se boli njezine reakcije

Viktor MatulinaViktor MatulinaU jučerašnjem showu "Trenutak istine" na vruću stolicu ponovno je sjeo tridesetšestogodišnji Viktor Matulina iz Rijeke. Oženjeni konobar je priznao da se se, otkako je u braku, seksao u troje, ali bez supruge. Nju je navodno zaboravio nazvati kako bi se priključila orgijama.

Otkrio je da se seksao i u dnevnom boravku, naravno ne sa suprugom, već s nekom osobom iz svingerskog kluba. Viktorova žena, kako je sam kazao još na početku emisije, ne zna za njegove aktivnosti izvan bračne postelje i pomalo se boji njezine reakcije, ali sve će joj sve objasniti kada se vrati kući. Sto tisuća kuna osvojio je kada je priznao da novac za dijete nikada nije potrošio na brendiranu odjeću. Deset posto osvojenog iznosa u ovom showu Viktor će uložiti na ruletu.

Nakon Viktora svoje najskrivenije tajne odlučila je otkriti dvadesetosmogodišnja Zadranka Angie Garany. Programerka koja trenutačno radi kao konobarica u casinu za dvadeset i pet tisuća kuna, između ostalog je priznala da se obožava gledati gola u ogledalu te da se okušala u orgijama, a tijekom jednog seksualnog odnosa se i ozlijedila.

Angie smatra da izgleda bolje od većine hrvatskih estradnih zvijezda, međutim ipak bi svoje tijelo prepustila vještim rukama estetskih kirurga. Naime, programerka bi povećala guzu, a možda i grudi s obzirom da je otkrila kako nosi manji grudnjak da bi joj sise izgledale veće. Garany je kazala da kod kuće ima dva vibratora, a jedan je svojedobno posudila prijateljici.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika