11.10.2009. / 16:04

Autor: Andrea Belin

Šapnite mu na uho: Erogena zona koju nikako ne smijete zanemariti

Kako bi partnera zainteresirali za seks, probudite strasti nježnim poljupcima uha. Nakon toga mu šapnite koju zločestu rečenicu. S upotrebom riječi ne valja pretjerivati jer je od sadržaja puno važnija boja glasa i ton

Šapnite mu to nježnoŠapnite mu to nježnoVeć smo nekoliko puta objašnjavali da je uho jedna od najkritičnijih točaka na tijelu muškarca. Ukoliko još uvijek sumnjate da ćete najlakše uzbuditi partnera ako se poigrate njegovom ušnom resicom, vrijeme je da poslušate naše savjete i krenete u akciju. Prije toga mu šapnite nekoliko rečenica seksualnog sadržaja i niste ni svjesni koliko dugo ćete se zadržati u spavaćoj sobi!

Šaputanje
Kako bi partnera zainteresirali za seks, probudite strasti nježnim poljupcima uha. Nakon toga mu šapnite koju zločestu rečenicu. S upotrebom riječi ne valja pretjerivati jer je od sadržaja puno važnija boja glasa i ton. Dakle, postavite mu najjednostavnije pitanja, primjerice „Jesam li ti nedostajala ili želiš li me". Ukoliko smatrate da vaša bolja polovica uživa u ovakvoj vrsti komunikacije, opišite mu što ste radili prethodnog dana, misleći na vaše vruće tijelo.

Poigrajte se ušnom resicom
Kada partnera dobro nagradite riječima, pređite na višu razinu zadovoljavanja. Jezikom lagano dotaknite njegovu ušnu resicu. Ovo možete napraviti i više puta za redom, s tim da cijelo vrijeme pratite njegove reakcije. Kada ga izludite, vrijeme je da ušnu resicu doslovno poližete. Uhvatite ju ustima i lagano usisajte, a cijelu priču s ušnom resicom završite strastvenim poljupcem. Doduše, ako smatrate da bi bilo dobro da odmah nastavite dalje, prebacite se na njegov vrat.

Grickanje uha
Pripazite da uho grickate lagano i nježno jer velike su šanse da će jači ugriz prouzročiti bol. Stoga, ušnu resicu uhvatite zubima i krenite s masažom. Dok resicu pridržavate zubima, lagano pomičite donju čeljust, a u jednom trenutku laganim pokretom resicu povucite prema sebi. Ovakav potez muškarci tumače na isti način kao da ste mu kazali da vam se približi.

Lizanje uha
Ako smatrate da s jezikom ne možete pogriješiti, preselite se na gornji dio uha, naravno cijelo to vrijeme jezik je u funkciji. Važno je napomenuti da uho morate lizati po crtama i jamicama jer se tamo nalaze najkritičnije točke ovog organa. Tijekom igre šapnite mu koju zavodljivu riječ jer istog trenutka će preuzeti glavnu riječ i voditi vas kroz nezaboravne užitke.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika