13.10.2009. / 14:02

Autor: Nacionalova redakcija

Spektakularno otvorenje Terminala oduševilo Riječane

Jedan od najvećih i najluksuznijih ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj objedinjuje steak restoran, lounge club i caffe bar, a pozornost plijeni unikatnim interijerom

Terminal Girls i Boris BanovićTerminal Girls i Boris BanovićNa riječkom je lukobranu vokalno-plesnim nastupom skupine Putokazi protekle subote otvoren ugostiteljski kompleks Terminal.

Jedan od najvećih i najluksuznijih ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj objedinjuje steak restoran, lounge club i caffe bar, a pozornost plijeni unikatnim interijerom koji potpisuje arhitektonski studio „Randić-Turato".

Kako je rečeno na otvorenju, u uređenje objekta uloženo je puno ljubavi i truda, a brojni su ugledni uzvanici iz gospodarstva, politike i estrade imali samo riječi hvale.

Gradonačelnik Rijeke, Vojko Obersnel, napomenuo je kako interijer mami da se u njemu provede većina dana.

Za ostatak večeri pobrinula se skupina XL iz Zagreba koja je svojim perfektno izvedenim obradama poznatih pjesama rasplesala uzvanike do ranih jutarnjih sati.

Vezane vijesti

Privatizacija 3. maja do 22. lipnja ili krećemo u akciju

Privatizacija 3. maja do 22. lipnja ili krećemo u akciju

Predsjednik Sindikata metalaca Hrvatske – Industrijskog sindikata (SMH-IS) Vedran Dragičević izjavio je danas da će taj sindikat, ne učini li vlada… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika