19.10.2009. / 15:28

Autor: Andrea Belin

4 najstrastvenije seksualne poze koje morate isprobati

Doggie style i misionarski položaj samo su neke od poza kojima ne mogu odoljeti pripadnici oba spola. Ukoliko ih i vi često prakticirate, krajnje je vrijeme da promijenite dosadašnje seksualne navike...

Neke poze jamče užitakNeke poze jamče užitakHladni jesenski mjeseci idealni su za zabavu u krevetu spavaće sobe. Fina mekana posteljina, vruća tijela vas i vašeg partnera biti će dovoljni kako bi doživjeli još jedno nezaboravno seksualno iskustvo. Nekoliko naših savjeta također će vam pomoći da u krevetu ostanete ležati satima, naravno sa svojom boljom polovicom!

Duboki položaj
Ova je zasigurno jedna od najboljih seksualnih poza jer omogućava potpunu penetraciju. Upravo po tome je i dobila ime. Dakle, lezite na leđa, ruke podignite iznad glave, a jednu nogu podignite na njegovo rame. Duboka penetracija karakteristična za ovaj položaj, omogućiti će vam brži i intenzivniji orgazam.

Vrtlog strasti
Partner sjedi na krevetu dok mu vi prilazite s gornje strane i sjedate na njega tako da ste mu okrenuti leđima. Malo ćete mu se morati približiti, odnosno nagnuti prema naprijed kako bi vas partner mogao penetrirati s leđa. Valja napomenuti da vas s rukama mora pridržavati za struk ili grudi. Ovo je savršena poza za žene jer je stimulacija klitorisa neprekidna.

Slon
Ukoliko vam nije važan seks, već s partnerom želite ostvariti određenu bliskost, ovo je idealna poza za vas.
Oboje lezite na bok, ali valja zapamtiti da partner mora biti iza vas. Noge savinite u koljenima jer se na taj način oslanjate na njegove genitalije. Stimulacija G točke u ovom je položaju zagarantirana.

Položaj "Indriani"
Ova poza idealna je za partnere, osobito žene koje u seksu obožavaju eksperimentirati. Ukoliko ste skloni isprobavanju novih poza, lezite na leđa s nogama podignutim u zrak. Vaš partner mora klečati i gurati vaše noge na stranu, međutim mora pripaziti da vam stražnjica ne sklizne na pod. On se pridržava rukama na podlozi kraj vaše glave. Ako lagano raširite noge, penetracija će biti dublja. Ruke su vam slobodne pa ga s njima dodirujte gdje god želite.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika