20.10.2009. / 15:21

Autor: Boris Bilas

Policajac osumnjičen za ubojstvo Vedrana Puljića pušten na slobodu

Nada Dalipagić, nije željela govoriti o tome da li je Vujović policajac kojem Knezović na nedavno objavljenim fotografijama nakon pucnjave predaje pištolj

Još nije poznato je li na ovoj fotografiji policajac Dragan VujevićJoš nije poznato je li na ovoj fotografiji policajac Dragan VujevićPolicajac Dragan Vujević, osumnjičen za ubojstvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića prilikom nedavnih nereda u Širokom Brijegu i kojem je nakon hapšenja određen pritvor od 30 dana, danas je pušten na slobodu. Naime, sud Zapadnohercegovačke županije prihvatio je žalbu njegove mostarske odvjetnice Nade Dalipagić, javlja portal sarajevo-x.com.

"Rješenje o pritvoru je ukinuto i u potpunosti su prihvaćeni navodi moje žalbe u kojoj sam tvrdila kako nema osnovne sumnje te kako nisu dovoljno obrazloženi razlozi njegovog zadržavanja u pritvoru", kazala je za Sarajevo-x.com Nada Dalipagić nakon oslobađanja policajca Vujevića.

S obzirom da Vujević posjeduje samo putovnicu BiH, dokumenti mu nisu oduzeti. Vujević će se u nastavku braniti sa slobode, a daljnji tok postupka ovisiti će od toka istrage.

"Od početka sam vjerovala kako se radi o nevinom čovjeku. On je u vrijeme nereda postupao po službenoj dužnosti. Tvrdio je da uopće nije pucao, i ja mu apsolutno vjerujem, a neka istraga utvrdi daljnje detalje", kazala je Nada Dalipagić, koja nije željela govoriti o tome da li je Vujović policajac kojem Knezović na nedavno objavljenim fotografijama nakon pucnjave predaje pištolj.

Vezane vijesti

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Branku Lustigu počasno Srce Sarajeva

Istaknuti filmski umjetnik Banko Lustig dobitnik je počasne nagrade Srce Sarajeva, koju i ove godine dodjeljuje Sarajevo Film Festival (SFF),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika