27.10.2009. / 10:24

Autor: Nacionalova redakcija

Mirela Rupić na Facebooku objavila golišave fotke

Fotografije su nastale u periodu kada je Šibenčanka bila u vezi s Goranom Višnjićem, a nikome nije jasno zbog čega ih je sada objavila na svom profilu. Jedini mogući razlog je dodatna pažnja u medijima za kojom žudi

Mirela Rupić s kćeri Lanom LourdesMirela Rupić s kćeri Lanom LourdesMirela Rupić naprosto ne bira sredstva koja će joj pomoći da dospije u medije. Žena koja je rodila kćer Goranu Višnjiću ovih je dana na svom Facebook profilu objavila golišave fotografije nastale u vrijeme njezine afere s poznatim glumcem.

Smatra da će joj to pomoći da dobije pozornost koja ovih dana pripada njezinoj sugrađanki Dolores Lambaši koja također ne bira sredstva da se domogne slave i novca.

Goran Višnjić nije se ni na koji način osvrnuo na nanovije provokativne poteze svoje bivše ljubavnice. Reagirao je samo kada je Mirela odlučila maloljetnu kći iskorištavati kako bi sebi priskrbila dodatnu reklamu.

Tada je putem odvjetnika poručio Mireli Rupić da to prestane raditi. Doduše, agencija u koju je Šibenčanka upisala kćer ionako se pokazala prevarantskom pa od njezinih planova za Laninu karijeru zasad nema ništa.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika