28.10.2009. / 16:39

Autor: Andrea Belin

Nina Morić otkriva: S novim dečkom se svaki dan seksam po pet puta

Premda je tek mjesec dana u vezi s osam godina mlađim hokejašem Martinom Evansom starleta tvrdi da njihova veza nije kratkotrajni flert

Nina MorićNina MorićNina Morić, tridesettrogodišnja hrvatska starleta koja svoju karijeru gradi u Italiji odlučila je zabaviti javnost otkrivši neke detalje iz svoje spavaće sobe. Naime, majka šestogodišnjeg sina Carlosa u intervjuu talijanskom magazinu "Chi" je kazala da se s novim dečkom, osam godina mlađim hokejašem Martinom Evansom, seksa po pet puta na dan.

Nina je s Evansom u vezi tek mjesec dana, ali ga je već uspjela dovesti u Hrvatsku, iako cijelo vrijeme pokazuje netrpeljivost prema narodu iz kojeg potječu njezini korijeni. Svoju novu ljubav dovela je u zagrebački Posh bar čija je vlasnica Snježana Mehun.

Evansa je, između ostalog nazvala i Božjim darom. Iako su samo mjesec dana u vezi, kako tvrdi manekenka, njihova veza nije kratkotrajni flert. Ukoliko se nastave tako dobro slagati, Morić ne isključuje mogućnost još jednog uplovljavanja u bračnu luku. Fatalan susret s hokejašem dogodio se u teretani, a čim ga je ugledala, kako tvrdi, odmah je osjetila mir kao pri molitvi.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
7/6/07

IvanVrhovljan, 28.10.09. 19:00

Prava Hrvatica. Zacopa se otprve i do daske sa mirom kao pri molitvi i još se 5 puta seksa na dan. Mora da se neće razdvojiti s tim božjim jebačem do 101 godine sretnog zajedničkog života. Ha?


registracija
8/11/06

Willie, 28.10.09. 23:01

Sta Hrvatica ?! Pa zna se ono "Dug mir u kući" ;)
To uglavnom vrijedi za sve žene, nevezano za nacionalnost i vjeru .......... bez obzira što same izjavljuju u svezi glede ovakvih tema - uglavnom većina njih ne govore istinu, većina se folira i laže :)
Žena je ipak .... uglavnom tijelo. Duhovni život ... (?!) ili ne daj bože nekakva znanja/saznanja, bilo kakav interes za koji nije vezan za njeno tijelo .... jednostavno ju ne zanima.
Nietsche je dobro rakao: "Svi ženini problemi riješavaju se ..... trudnoćom" ;)
Ili ono: "Kome sam stvarno zahvalnna? Bogu i mojoj šnajderici" ;)
Danas se to sve skupa skraćeno zove "Shoping" ;)


registracija
15/11/06

rimaz, 29.10.09. 07:20

Pitam se kako bi bilo da Dolores Lambaša malo proba Ninu Morić za promjenu. Možda budu više prisutni u Nacionalu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika