30.10.2009. / 11:18

Autor: Boris Bilas

Jocić ipak neće otkriti tko je naručio ubojstvo Pukanića

Srbijanski dnevnik Press u četvrtak je objavio kako je Jocić spreman otkriti ime naručitelja ubojstva Ive Pukanića ako mu država Srbija da pismeno jamstvo da neće dobiti više od 10 godina zatvora

Sreten JocićSreten JocićNagađanja da je Sreten Jocić, optužen zbog naručivanja i organiziranja ubojstva šefa Nacionala Ive Pukanića, spreman na nagodbu sa srbijanskim vlastima te da će im otkriti ime osobe koja je naručila Pukanićevu likvidaciju, oštro je demantirao njegov odvjetnik Zdenko Tomanović.

"Bio sam kod njega. Priča o njegovoj suradnji s vlastima nije točna. Niti je on kome nudio nagodbu niti mu je ona bila nuđena, kazao je Jocićev branitelj.

Ova informacija je potvrđena nacional.hr-u i u USKOK-u, gdje tvrde kako nemaju saznanja o mogućem dogovoru između Jocića i srbijanskog tužiteljstva.

Srbijanski dnevnik Press u četvrtak je objavio kako je Jocić spreman otkriti ime naručitelja ubojstva Ive Pukanića ako mu država Srbija da pismeno jamstvo da neće dobiti više od 10 godina zatvora.

Tvrdilo se kako je Jocić spreman na ovu nagodbu jer mu prijeti 20 do 40 godina robije što bi za njega značilo doživotnu robiju. Optužnica protiv Jocića i njegove kriminalne skupine podignuta je u ponedjeljak, a po njoj se Jocu Amsterdama tereti za zločinačko udruživanje i teško ubojstvo.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika