30.10.2009. / 13:26

Autor: Boris Bilas

Francuskim ključem po glavi srpske parlamentarne zastupnice

Naknadno je utvrđeno kako je Biljana Hasanović-Korać udarena francuskim ključem po glavi te je zbog toga poslije ukazane medicinske pomoći prebačena na odjel neurokirurgije.

Zastupnica Demokratske stranke u parlamentu Srbije Biljana Hasanović-Korać napadnuta je i opljačkana u četvrtak navečer u Beogradu te je zbog zadobivenih ozljeda od udaraca u glavu zadržana na promatranju u beogradskoj Hitnoj pomoći, izvijestio je Drago Jovanović, glasnogovornik Kliničkog centra Srbije.

On je naglasio kako su liječnici sanirali ozlijede nanesene tupim predmetom, i da je njeno stanje dobro, dodajući kako se očekuje da će Hasanović-Korać uskoro biti puštena na kućnu njegu.

Beogradska policija je uhitila Miloša Mihailovića (1989) iz zbog sumnje da je metalnim predmetom udario zastupnicu,a potom joj je oteo torbicu. Kako se navodi, policija je Mihailovića uhitila uz pomoć građana, neposredno po izvršenju razbojništva te mu je određen pritvor od 48 sati.

Naknadno je utvrđeno kako je Biljana Hasanović-Korać udarena francuskim ključem po glavi te je zbog toga poslije ukazane hitne medicinske pomoći prebačena na odjel neurokirurgije.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika