06.11.2009. / 13:29

Autor: Andrea Belin

Paola Valić nakon izlaska iz komune: Prestajem se baviti pjevanjem

Kći negdašnje glavne urednice HRT-a Jasne Ulage se nakon dvije godine liječenja od ovisnosti u ženskoj komuni "Susret" na Čiovu, vratila u Zagreb. Kako tvrde njezini prijatelji, Paola je donijela neke važne životne odluke. Između ostalog se prestaje baviti pjevanjem

Paola ValićPaola ValićNakon što se nakon tri godine uspjela izliječiti od ovisnosti o drogi, bivša pjevačica Paola Valić je donijela neke važne životne odluke. Kako tvrde bliski izvori njezinoj obitelji, kći negdašnje glavne urednice HRT-a Jasne Ulage se prestaje baviti glazbom.

Trenutačno ne razmišlja o nikakvom javnom poslu, već se ozbiljno namjerava prihvatiti studiranja.

Borba s drogom

Inače, bivša pjevačica se počela liječiti od ovisnosti prije tri godine, a od početka 2008. godine bila je smještena u ženskoj komuni "Susret" na Čiovu.

Ovih dana se vratila u Zagreb, a njezini poznanici tvrde da zrači pozitivnom energijom i da se očigledno uspjela riješiti ove teške ovisnosti.

Podsjetimo, Paola se pjevanjem počela baviti nakon sudjelovanja u prvom showu "StorySupernova".

Ubrzo nakon toga prohodala je s jednim od stanara prve sezone "Big Brothera" Krešom Jengićem s kojim se približila svijetu droge.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika