10.11.2009. / 14:47

Autor: Totalsport

Ronaldo: Nisam spreman nastupiti protiv BiH

Portugalu predstoje dvije utakmice dodatnih kvalifikacija za SP protiv Bosne i Hercegovine. Izbornik Carlos Queiroz svjestan je da je bez Ronalda njegov sastav drastično oslabljen

Nizozemski liječnik Niek van Dijk i Cristiano Ronaldo snimljeni u AmsterdamuNizozemski liječnik Niek van Dijk i Cristiano Ronaldo snimljeni u AmsterdamuMadridska Marca donijela je izjavu nogometaša Reala Cristiana Ronalda, kojom bi spor nastao između madridskog kluba i Portugalskoga nogometnog saveza napokon trebao završiti.

- Nisam spreman nastupiti – prenosi madridski sportski dnevnik izjavu najskupljeg nogometaša svijeta, koji je ozljedu desnog gležnja pogoršao upravo tijekom posljednjeg nastupa za Portugal.

Madriđani inače ne žele pustiti svoju zvijezdu niti na pregled liječničkoj službi portugalske reprezentacije pozivajući se pritom na Pravilnik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) koji im, smatraju, ide naruku. Iz Portugalskog su saveza pak priopćili da Ronalda očekuju na treningu u srijedu, te da će ga tada pregledati liječnici reprezentacije.

Portugalu predstoje dvije utakmice dodatnih kvalifikacija za SP protiv Bosne i Hercegovine. Izbornik Carlos Queiroz svjestan je da je bez Ronalda njegov sastav drastično oslabljen.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika