12.11.2009. / 12:48

Autor: Andrea Belin

Ovaj put bez Brada Pitta: Angelina Jolie usvaja još jedno dijete

Glumac se očigledno ozbiljno protivi dolasku još jednog djeteta u njihovu obitelj. Da je to njegova konačna odluka, potvrdio je i glasnogovornik emigracijskog ureda u Washingtonu koji je otkrio kako je na papirima za usvajanje navedeno samo ime glumice

Angelina JolieAngelina JolieUnatoč što njezin suprug Brad Pitt nije oduševljen posvajanjem još jednog djeteta, hollywoodska glumica Angelina Jolie nije odustala od te ideje. Navodno je već i pokrenula postupak usvajanja, a ovaj put odlučila je udomiti dijete iz Sirije.

"Brad je već dao do znanja da je šestoro djece za njega sasvim dovoljno. Ideja o još jednoj djevojčici čini mu se suluda, ali glumica je odlučna u svojoj namjeri", kazao je neimenovani izvor blizak paru.

Da se Brad ozbiljno protivi dolasku još jednog djeteta u njihovu obitelj potvrdio je i glasnogovornik emigracijskog ureda u Washingtonu koji je otkrio kako je na papirima za usvajanje navedeno samo ime glumice.

Par ima šestero djece

Inače, osmogodišnji Maddox iz Kambodže je najstarije dijete ovog hollywoodskog para koje je usvojeno 2001. godine.

Četiri godine kasnije Brad i Angelina posvojili su malenu Zaharu iz Etiopije. 2006. godine glumica je rodila Shiloh, a godinu dana kasnije par je usvojio Paxa iz Vijetnama. Prošle godine postali su roditelji blizanaca Knoxa i Vivienne.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika