14.11.2009. / 12:02

Autor: Martina Čizmić

Video: Putin zbog ljubavi prema grafitima postao idol ruskih rapera

Putin također smatra kako breakdance propagira zdravi život, daleko od droge i alkohola, što po njegom mišljenju ima pozitivno djelovanje na mladež

Vladimir PutinVladimir PutinRuski premijer Vladimir Putin pažljivo je tijekom godina gradio svoj imidž u javnosti. Od tihog KGB-ovca, do macho predsjednika koji se bori s tigrovima i pokazuje mišiće na pecanju. No, čini se da je pronašao i dobitnu formulu da postane idol mlađim generacijama.

Naime, Putin je kao posebni gost sudjelovao na dodjeli nagrada ruskog pandana MTV-a, Muz TV u kategoriji hip-hopa. Tom je prilikom nahvalio umjetnost ulice, grafite, kao "fenomen u kojemu se izražavaju talent i kreativnost, oblikom i sadržajem".

Dodao je da "grafiti postaju prava umjetnost". Putin također smatra kako breakdance propagira zdravi život, daleko od droge i alkohola, što po njegom mišljenju ima pozitivno djelovanje na mladež. Istaknuo je i kako sam način na koji se rap prezentira, a govori o socijalnim problemima i posebice problemima mladih ima veoma veliku važnost.

Agencija Interfax prenosi da je Putin predao nagrade u kategorijama grafiti, rap i breakdance i da je bio dočekan burnim ovacijama. Razdragani dobitnik u kategorji rapa Roma Jigan je rekao da bi bilo "cool snimiti jednu pjesmu s Putinom" za kojeg je izjavio da je "legenda i njihov idol".

Video možete pogledati ovdje: Путин заработал "респект и уважуху"

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika