24.11.2009. / 10:24

Autor: Andrea Belin

Strah od tužbe ili Dikanova zabrana: Dolores Lambaša izbrisala blog

Zašto se glumica odlučila na takav podhvat, nikome nije jasno jer je uistinu zabavljala javnost redovito objavljujući zanimljive detalje iz svog privatnog života

Dolores LambašaDolores LambašaNakon što je bivšoj Radeljakovoj supruzi, Vlatki Pokos, kazala sve što joj je bilo na duši, glumica Dolores Lambaša je izbrisala svoj blog.

Zašto se odlučila na takav podhvat, nikome nije jasno jer je uistinu zabavljala javnost redovito objavljujući zanimljive detalje iz svog privatnog života.

Pretpostavlja se da ju je na takav čin natjerao Josip, međutim možda se glumica preplašila tužbe koju je protiv nje prije desetak dana podigao Vedran Strukar.

Podsjetimo, posljednje Lambašino pismo na blogu, odnosilo se na Vlatku Pokos. Osim što ju je optužila za zlostavljanje male Lane, Dikanove kćeri iz braka sa njegovom pokojnom suprugom Enom Begović, glumica je pisala o Radeljakovim seksualnim sposobnostima.

Međutim, bila je aktivna i na Facebooku. Tamo je optužila voditeljicu da je uspjela posvađati nju i njezinoga dečka.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika