30.11.2009. / 12:37

Autor: Hina

"Podravka" i "Florida Bel" sklopili ugovor o suradnji

Proizvodi "Floride Bel" nalaze se na tržištima Slovenije, BiH, Crne Gore, Bugarske, Makedonije i Albanije, a u toj tvrtki očekuju da vrijednost izvoza u ovoj godini nadmaši milijun eura

Miroslav MiškovićMiroslav MiškovićKoprivnička "Podravka" i srbijanska tvrtka "Florida Bel", koja posluje u okviru Delta M grupe Miroslava Miškovića, sklopile su ugovor o uslužnoj proizvodnji dijela programa pod markom "Kviki", koji tvrtka nema u vlastitu proizvodnom programu, objavila je danas "Podravka" na Zagrebačkoj burzi.

Proizvodi su namijenjeni prodaji na tržištu Hrvatske i jugoistočne Europe, navodi se u priopćenju.

"Podravkina" robna marka "Kviki" obuhvaća grickalice kao što su Kviki gric, štapići, pereci i ribice, te Kviki flips i Kviki krekere.

Florida Bel će pakirati Podravkine proizvode

Iz srbijanske tvrtke prošli su tjedan izvijestili da su s "Podravkom" potpisali godišnji ugovor o pakiranju proizvoda od kikirikija, pistacija i bučinih sjemenaka koji će se u u Hrvatskoj i regiji prodavati pod "Podravkinom" robnom markom Kviki.

"Florida Bel" od 2007. posluje u sklopu srbijanske tvrtke Delta M grupe Miroslava Miškovića.

Proizvodi "Floride Bel" nalaze se na tržištima Slovenije, BiH, Crne Gore, Bugarske, Makedonije i Albanije, a u toj tvrtki očekuju da vrijednost izvoza u ovoj godini nadmaši milijun eura.

Iz Floride Bel najavljuju daljnja ulaganja

Srbijanski su mediji proteklih dana prenijeli i izjavu generalnog direktora Floride Bel Slobodana Reljića da tvrtka ove godine očekuje ukupan promet od 13, a u idućoj godini 18 milijuna eura, pri čemu bi vrijednost izvoza trebala dosegnuti dva milijuna eura.

Iz "Floride Bel" također su najavili daljnja ulaganja u proširenje proizvodnih pogona i širenje asortimana te u 2010. ulaganje od milijun eura.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika