09.12.2009. / 13:19

Autor: Andrea Belin

4 načina kako zauvijek pobijediti ljubomoru

Želite li se riješiti osjećaja koji može uništiti svaku vezu, za početak prihvatite svoje mane, zaboravite sva loša iskustva, počnite vjerovati u sebe, a zatim i u svoju bolju polovicu. U protivnom će vas ovaj osjećaj pratiti cijelog života, a sigurni smo da vam to nije cilj

Počnite vjerovati u sebePočnite vjerovati u sebeOsjećaj ljubomore je jedan od najvećih neprijatelja gotovo svake ljubavne veze. Doduše, ako vam je ovaj osjećaj nepoznati pojam, postoji mogućnost da vam do partnera nije osobito stalo.

S druge strane, pretjerano nepovjerenje može biti pogubno za svaku vezu. Želite li se zauvijek riješiti sumnje u svoju bolju polovicu, najprije prihvatite svoje mane, zaboravite loša iskustva i garantiramo da ćete se ubrzo riješiti ovog osjećaja koji izaziva česte sukobe s partnerom!

Prihvatite svoje mane

Osobe koje su svjesne svojih nedostataka i mana uglavnom imaju problema s ljubmomorom, za razliku od onih koji smatraju da su najsavršeniji ljudi na svijetu. Za početak razgovarajte sa svojom boljom polovicom, prihvatite svoje nedostatke, a zatim i njegove pa zajedno pokušajte pronaći suvislo rješenje.

Zaboravite loša iskustva

Ukoliko u ljubavi pamtite samo loša iskustva, to ne znači da ćete i u budućnosti biti nesretni na tom polju. Dakle, kako bi se zauvijek riješili ovog osjećaja, zaboravite propale veze i razmišljajte pozitivno. Negativne misli ostavite u prošlosti gdje im je i mjesto jer takav stav će uništiti svaki nadolazeći odnos neovisno je li riječ o ljubavi ili prijateljstvu.

Nemojte se uspoređivati s drugima

Ova je greška tipična za pripadnice nježnijeg spola. Žene se uglavnom opterećuju razmišljanjem kako su tuđe ljubavne veze bolje i kvalitetnije od njihovih, što naravno uopće ne mora biti točno. Kako bi zauvijek pobijedili strah, najprije pokušajte zavoljeti sebe jer sigurni smo da će vam drugi zavidjeti što ste uspjeli u tome.

Počnite vjerovati u sebe

Istina je da nikada ne možete biti potpuno sigruni da ste u vezi s osobom koja vas apsolutno nikada neće povrijediti, međutim kako bi se osjećali sigurnom morate početi vjerovati, najprije u sebe, a zatim i u svoju bolju polovicu.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika