31.12.2009. / 09:42

Autor: Nacionalova redakcija

Ljubomorna Lambaša: Žene se stalno motaju oko Dikana

Par će novogodišnje praznike provesti u Dikanovoj kući u švicarskoj Crans Montani, gdje on zimuje već 25 godina

Dolores Lambaša i Josip RadeljakDolores Lambaša i Josip RadeljakGlumica Dolores Lambaša uistinu više ne zna na koji bi se način mogla ulizivati svom ostarjelom ljubavniku Josipu Radeljaku pa je, nakon hvalospjeva na facebooku, odlučila javno ga hvaliti i na televiziji.

Tako je u jednoj emisiji izjavila da ju smeta što se, čim nje nema, neka žena «uvaljuje» Dikanu jer, valjda, smatraju kako je poželjan muškarac.

Inače, par će novogodišnje praznike provesti u njegovoj kući u švicarskoj Crans Montani, gdje Dikan zimuje već 25 godina.

Tamo navodno vrijeme krate tako što Lambaša poučava malu Lanu glumi. Devetogodišnja djevojčica, kći glumice Ene Begović, navodno želi krenuti stopama svoje majke.

Ostatak vremena Dikan uči Lambašu kuhati, a za sada zna pripremiti fritule i palačinke. Ona je pak rekla da više ne uživa u smokvicama kao prije (navodno otkako se Vlatka Pokos fotografirala sa smokvom), a sada radije jede datulje.

Vezane vijesti

Cucheu pobjeda u superveleslalomu

Cucheu pobjeda u superveleslalomu

Švicarski skijaš Didier Cuche pobijedio je na današnjoj utrci superveleslaloma za Svjetski kup, kojoj je domaćin bila Crans Montana. Za Švicarca,… Više

Komentari

registracija
25/8/07

bootylicious, 31.12.09. 13:05

Ne boj se nitko ti ga nece. U strahu su velike oci kako se ono kaze u narodu.


registracija
10/11/09

ruvil, 31.12.09. 13:37

Ako je Dikan kome interesantan onda samo zbog love kao i Lambasi i ostalim sponzorusama!


registracija
31/12/09

timpanon, 31.12.09. 17:24

Dobra je Doli dobra !! Bolja od pokošene trave i sijena ..


registracija
27/8/09

Lujo1, 31.12.09. 20:33

Ma neće ti ga nitko, jer za konzumirati tog raspadajućeg tipa treba imati stvarno dobar želudac. A zdrav i otporav želudac prvi je uvjet za biti uspješna kur*a. Hajd samo se suzdržavaj od bljuvanja i imaš šanse dobiti nekaj judinih škuda od dikana. Ak te želudac izda ostati češ i bez gača!!


registracija
29/11/09

Ivis, 01.01.10. 01:41

Kao Vas stalni citalac, dajem Vam mali savijet. Smanjite pisanje o tim nemoralnim gov...nima. Pozdravljam i zelim: Sretnnu Novu Godinu, urednistvu i citaocima!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika