05.01.2010. / 15:01

Autor: Andrea Belin

Majka Angeline Jolie ostavila unucima milijune dolara

Kako stoji u dokumentima koji su podneseni sudu u Los Angelesu, pozamašan iznos novca dobiti će glumičino troje djece, sedmogodišnji Maddox, petogodišnja Zahara i trogodišnja Shiloh

Brad i Angelina s djecomBrad i Angelina s djecomZna se da je Marcheline Bertrand, majka hollywoodske glumice Angeline Jolie, preminula 2007. godine od raka dojke, međutim tek ovih dana je raspodjeljena njezina imovina.

Kako stoji u dokumentima koji su podneseni sudu u Los Angelesu, po pola milijuna dolara dobiti će Angelinino troje djece, sedmogodišnji Maddox, petogodišnja Zahara i trogodišnja Shiloh.

Ovaj pozamašan iznos novca, Angelinina djeca mogu koristiti tek kada navrše dvadeset i pet godina.

S obzirom da je Marcheline posljednji put mijenjala oporuku 2006. godine, blizanci Knox i Viviene te šestogodišnji Pax nisu dobili ništa.

Podsjetimo, glumica je svojedobno izjavila da želi posvojiti još jedno dijete, mežutim njezin nevjenčani suprug, Brad Pitt, nije bio oduševljen tom idejom.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 06.01.10. 10:28

Vrag uvjek sere na istu hrpu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika