08.01.2010. / 10:25

Autor: Andrea Belin

Ne ide mu: Ivanišević opet spustio cijenu vile u Splitu

Ova luksuzna nekretnina od tisuću kvadrata djelo je arhitekta Vjekoslava Ivaniševića, a prostire se na parceli od 1560 metara kvadratnih

Goran IvaniševićGoran IvaniševićBivši tenisač Goran Ivanišević još uvijek ne može prodati luksuznu vilu na splitskim Mejama.

Prije dvije godine nekretninu je cijenio 57 milijuna kuna, a vrlo brzo koštala je 7 milijuna manje. S obzirom da još uvijek nema zainteresiranih kupaca, kako doznaje 24 sata, Goran je opet spreman pregovarati o cijeni.

Kako tvrdi direktorica agencije za nekretnine, Jasminka Biliškov, posljednji potencijalni kupac bila je strana tvrtka još prošlog ljeta, ali i oni su, kao i većina zainteresiranih, iznenada odustali od kupnje.

Inače, ova luksuzna vila od tisuću kvadrata djelo je arhitekta Vjekoslava Ivaniševića, a prostire se na parceli od 1560 metara kvadratnih.

S druge strane, nije nimalo iznenađujuće što se nitko ne javlja na oglas jer ista takva nekretnina na zagrebačkom Tuškancu košta 35 milijuna kuna, a također se nitko ne javlja na oglas.

O vili i okućnici sve ove godine brine se Goranov otac, Srđan.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

registracija
26/7/09

odredjen, 08.01.10. 12:08

Da je peder po karakteru - je, da vara zenu - vara, i da je prglup - to se zna, ali barem nije ukrao novce, kao velika vecina drugih koji su na prljav nacin dosli do svojih nekretnina i jos u njima uzivaju...


registracija
6/2/10

tolea, 06.02.10. 10:23

a radi ove vile se prominija i splitski GUP, izaslo mu se maksimalno ususret,ne prigovaran, Goran je veliki sportas i puno je ucinija za Hrvatsku,ali brate da se u onakvoj vili seta neki bezvezni stranac tipa nakodiler ili nesto gore,nije u redu...Gorane, ostavi kucu,mozda ce ti dite volit u njoj zivit!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika