12.01.2010. / 17:17

Autor: Andrea Belin

Test: Saznajte je li muškarac spreman za ozbiljnu vezu

S kakvim pripadnikom jačeg spola imate posla, možete otkriti već na prvom spoju. Ukoliko vam se čini da vas tijekom razgovora ne može pogledati u oči, velike su šanse da je riječ o muškarcu kojemu je seks još uvijek najvažnija stvar na svijetu...

Uklonite sve sumnjeUklonite sve sumnjeNeverbalni znakovi, odnosno pokreti tijela, u većini slučajeva otkrivaju više od riječi. Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da više od devedeset posto komunikacije, ostvarujemo na neverbalan način. Ukoliko vam se čini da još uvijek niste usavršili govor tijela, vrijeme je da naučite nekoliko trikova koji će vam pomoći da već na prvom spoju prepoznate, u ovom slučaju, s kakvim muškarcem imate posla!

1. Nestabilna osoba

Za psihički nestabilne muškarce karakteristično je da tijekom razgovora ne mogu uskladiti pokrete tijela i ritam govora. To su uglavnom pripadnici jačeg spola koji ne znaju što žele od života. U većini slučajeva su nezaposleni i bez ikakvih ambicija. Što se tiče žena, većinom ne znaju kakav ih tip djevojke najviše privlači.

2. Zavodnik

Ukoliko tijekom razgovora gleda uokolo i pri tome se zabavlja primjerice, upaljačem ili cigaretama, velike su šanse da je riječ u muškarcu koji će vas u krevetu ostaviti bez daha. Ako smatrate da ni vi još niste spremni za ozbiljnu vezu, savjetujemo da se upustite u ovu avanturu.

3. Muškarac za vezu

Pripadnik jačeg spola koji pogledom upija svaku vašu riječ i redovito postavlja pitanja, definitivno je spreman na vezu. Naravno, to ne znači da je loš u krevetu, međutim na prvom spoju vas neće seksualno zadovoljiti. Ukoliko je i vama ljubavna veza trenutačno najvažnija u životu, savjetujemo da dogovorite još jedan sastanak.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

registracija
14/1/10

pucco, 14.01.10. 00:46

fakmi....ko piše ova sranja??????


registracija
14/1/10

pucco, 14.01.10. 00:47

od sada ću stalno gledat uokolo i vrtit upaljčem....možda postanem pravi faker...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika