15.01.2010. / 17:22

Autor: Andrea Belin

Uvjerite se: 3 seksualne poze koje jamče vrhunski orgazam

Kada atmosfera u spavaćoj sobi postane nepodnošljivo dosadna, ne bi bilo loše da pokušate oživjeti strasti novim pozama. Osim što ćete se dobro zabaviti, garantramo da vrhunac neće izostati

Odaberite najbolji položajOdaberite najbolji položajU dugim vezama, odnosno braku, izbjeljivanje strasti nije iznenađujuća pojava, međutim sve je više partnera koji u takvim situacijama traže zabavu u tuđoj postelji.

Kada takvi izleti postanu svakodnevna pojava, šanse za razvod su, na žalost jako velike. Ako ste primijetili da je situacija u vašoj spavaćoj sobi poprilično dosadna, za početak promijenite pozu!

Žlica

Ovo je idealna poza za partnere koji obožavaju nježan seks. Naime, žena legne na bok, a partner joj prilazi straga s tim da ju mora obgrliti rukama.

Valja napomenuti da bi cijelo vrijeme trebala penetrirati oba partnera, a kako bi muškarcu omogućila da lakše dopre do nje, žena mora podići svoje koljeno.

Pripadnik jačeg spola istovremeno može stimulirati klitoris i grudi, a ne bi bilo loše da se u nekom trenutku zaustavi na njezinom vratu.

Intimni zagrljaj

Riječ je o pozi u kojoj akteri leže na boku s tim da su okrenuti jedan prema drugome. Ovo je idealna poza za one koji se tijekom seksa obožavaju gledati u oči, a ne mogu odoljeti ni poljupcima.

"Intiman zagrljaj" također je položaj u kojem samo nježan seks dolazi u obzir jer u protivnom su šanse za doživljavanje orgazma jako male.

Škare

Kao što i sama riječ govori, riječ je o pozi s raširenim nogama. Žena legne preko partnera i on je taj koji odlučuje u kojem smjeru će se stvari razvijati.

Ovo je idealna poza za partnere koji tijekom seksa ne prakticiraju nježne poljupce, odnosno one koji uživaju u samom seksualnom činu.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika