17.01.2010. / 19:02

Autor: Nacionalova redakcija

Zvonko Zubak: Ne znam tko je pucao, moji su svi poslovi čisti

Zubak kaže kako ne može ni pretpostaviti koji su motivi ovoga napada, a za svoje poslove tvrdi da su čisti. Kako je kazao, sve što je zaradio zaradio je u inozemstvu kao suvlasnik tvrtki koje posluju u inozemstvu, a u Hrvatskoj, kaže, nema poslove

Zvonko ZubakZvonko ZubakU nedjelju nešto iza ponoći u Sesvetama nepoznati počinitelj iz vatrenog oružja zapucao je na obiteljsku kuću poduzetnika, trgovca oružjem i direktora NK Croatia Sesvete Zvonka Zubaka.

U vrijeme incidenta u kući je bila cijela Zubakova obitelj, ali na sreću nitko nije ozlijeđen. Prema Zubakovim riječima, ispaljena su četiri metka, i to u prozor sobe u kojoj je bio njegov sin.

"Spavao sam i nisam ništa čuo. Sin me je probudio i rekao da je netko pucao u kuću", kazao je Zubak za Večernji list.

Dodao je da u posljednje vrijeme nije primao nikakve prijetnje te da ne može naslutiti zašto mu je netko propucao prozore koji su u to vrijeme jedini bili osvijetljeni u kući.

Zubak kaže kako ne može ni pretpostaviti koji su motivi ovoga napada, a za svoje poslove tvrdi da su čisti. Kako je kazao, sve što je zaradio zaradio je u inozemstvu kao suvlasnik tvrtki koje posluju u inozemstvu, a u Hrvatskoj, kaže, nema poslove. Izjavio je da ne zna radi li se o zastrašivanju i da mu u posljednje vrijeme nisu upućene nikakve krivnje.

Policija još utvrđuje odakle su meci ispaljeni, a jedna od pretpostavki, prema Zubakovim riječima, jest i da su hici došli iz okolnih kuća. Cijelo Zubakovo imanje ograđeno je visokim zidom i opremeljeno videonadzorom.

"Primao sam prijetnje 1998. i 2000. To je bio čisti reket, ali je policija pronašla osobu koja je od mene tražila novac i ona je osuđena", dodao je Zubak.

Vezane vijesti

Anarhisti pucali na direktora Ansaldo Nucleare?

Anarhisti pucali na direktora Ansaldo Nucleare?

Direktor talijanske nuklearnoenergetske tvrtke Ansaldo Nucleare, podružnice talijanskog industrijskog diva Finmeccanice, ranjen je u ponedjeljak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika