18.01.2010. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Kako je Goran Višnjić konačno “ušutkao” Mirelu Rupić

Dok mnogi nagađaju je li tijekom posjeta Hrvatskoj glumac otišao vidjeti svoju vanbračnu kćer Lanu Lourdes, njezina je majka mirnija nego ikada. Pitanje je samo što stoji iza prividnog mira

Goran VišnjićGoran Višnjić"Ne vjerujem da bi Goran, ako bude dolazio u Hrvatsku, mogao odoljeti a da ne dođe vidjeti svoju kćer. To nije u skladu s njegovim karakterom", rekla nam je 38-godišnja Mirela Rupić prošloga ljeta u telefonskom razgovoru. U to su vrijeme mnogi nagađali da će 37-godišnji Goran Višnjić, s kojim Mirela Rupić iz izvanbračne afere ima dvoipolgodišnju kćer Lanu Lourdes, doći na vjenčanje svog prijatelja glumca Gorana Navojca te smo je zbog toga i kontaktirali. Iako je tada bila raspoložena za razgovor, kao i nekoliko puta nakon toga, te je čak i sama predložila da se sastanemo kada ona i kći budu u Zagrebu i fotografiramo ih, posljednjih dana nije odgovarala na telefonske pozive.

Točnije, na novinarske upite nije odgovarala od Božića, kada je Goran Višnjić stigao u Hrvatsku. Njegova supruga Ivana i usvojeni sin Tin u Zagreb su stigli tjedan dana prije jer je Goran Višnjić bio zauzet snimanjem BBC-jeve mini serije "The Deep". Nekoliko su dana boravili u Zagrebu kod Ivaninih roditelja, a potom su otputovali u Šibenik u posjet Goranovoj obitelji.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Višnjić i Douglas snimaju film u Banja Luci?

Banjalučki filmaši najavljuju snimanje hollywoodskog filma o istinitom događaju za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini, izvještava Blic. Nitko od… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 18.01.10. 23:26

Ona narodna sve nam veli: Ludu, niti jhjebi niti kuci vodi!!!!!!!


registracija
10/11/09

ruvil, 19.01.10. 16:00

Sigurno su je usutkali parama jer je to njezin stil.


registracija
20/1/10

nikita, 20.01.10. 13:51

ej moj gorane...neodriči se svoje krvi...biće ti posli žao...pusti mirelu i bori se da viđaš svoje dite...ono nije niša krivo...SRETNO.A ti mirela manje u medije ...i zatvori facebook...NEEĆE TI DONIT NIŠTA DOBRO.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika