27.01.2010. / 10:52

Autor: Hina

Ajatolah Ali Hamnei: Izrael će biti uništen, s tim će se pozabaviti islamska nacija

"Sigurno je da će doći dan kad će nacije u regiji prisustvovati propasti cionističkog režima. Kad i kako će doći do toga ovisi o načinu na koji će se islamske nacije pozabaviti tim pitanjem", dodao je prvi čovjek Irana

Izrael je na putu "uništenja", ocijenio je u srijedu iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei, osuđujući "veliku opasnost" koju židovska država predstavlja za muslimanski svijet u razgovoru s mauritanskim kolegom Mohamedom Ould Abdelom Azizom.

"Cionistički režim pritiscima, blokadom i genocidom želi izbrisati Palestinu, ali neće uspjeti", ustvrdio je ajatolah Hamnei u tekstu objavljenom u srijedu na stranici svojeg ureda.

"Sigurno je da će doći dan kad će nacije u regiji prisustvovati propasti cionističkog režima. Kad i kako će doći do toga ovisi o načinu na koji će se islamske nacije pozabaviti tim pitanjem", dodao je prvi čovjek Irana.

Jednako kao iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad u ponedjeljak, ajatolah Hamnei pozdravio je odluku o prekidu odnosa s Izraelom koju je Mauritanija donijela prošle godine.

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika