29.01.2010. / 08:15

Autor: Andrea Belin

Saznajte što namirnice koje konzumira govore o njemu

Ukoliko ste tek nedavno počeli živjeti zajedno, a još uvijek niste sigurni želite li s tim muškarcem provesti ostatak života, obratite pažnju na namirnice koje svakodnevno unosi u organizam i u samo tjedan dana otkriti ćete sve njegove mane, odnosno vrline

Brzu hranu obožavaju iskreni muškarciBrzu hranu obožavaju iskreni muškarciIako vam se čini da muškarca s kojim ste u vezi jako dobro poznajete, službenu potvrdu dobiti ćete teka kada počnete zajedno živjeti.

Ukoliko između ostalog obratite pažnju i na namirnice koje vaša bolja polovica redovito konzumira, u samo tjedan dana shvatiti ćete je li to muškarac s kojim želite provesti ostatak života!

Riba
Stručnjaci tvrde da je riječ o muškarcu koji ima višak samopouzdanja i u većini slučajeva je dobrog raspoloženja. Briga o zdravlju mu je na prvom mjestu.

Biftek
Ako ne može odoljeti fifteku, a zna i savršen recept za njegovo pripremanje, imate posla s frajerom koji je ekspert u kuhinji, a stručnjaci tvrde da su takvi pripadnici jačeg spola izuzetno pažljivi prema svojim boljim polovicama.

Meksička hrana
On obožava ljuto, a stručnjaci tvrde da su takvi muškarci prije svega šarmantni, zanimljivi i svojim partnericama obožavaju pripremati iznenađenja. Navodno su i dobri ljubavnici.

Kineska hrana
Riječ je o muškarcu koji nije osobito zanimljiv ženama jer je po prirodi poprilično tih i nije od akcije. Čak je i za seks jako rijetko raspoložen.

Piletina
Ukoliko ne želite pored sebe imati tipičnog "maminog sina", možda je bolje da potražite muškarca koji čvrsto stoji na zemlji.

Fast food
Ako svakodnevno uživa u hrani iz restorana brze prehrane, u vezi ste realnim i iskrenim muškarcem, međutim briga o izgledu mu nije jača strana.

Tjestenina
Nije ništa neobično u tome što ste pali na njegov šarm jer to su po prirodi veliki zavodnici, a nisu osobito zahtjevni.

Vezane vijesti

FAO: Svijetu ne treba toliko hrane

FAO: Svijetu ne treba toliko hrane

Svijet se može hraniti s manje hrane nego što su to pokazale ranije procjene ako se okrene održivoj poljoprivredi, smanji rasipanje i zaustavi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika