03.02.2010. / 12:54

Autor: Andrea Belin

10 provjerenih savjeta za vrhunski seks koji jamči orgazam

Osim što se morate poraditi na samopouzdanju i osloboditi se svih predrasuda, za nezaboravne trenuke s partnerom u spavaćoj sobi potrebno je usavršiti neke nove seksualne vještine

Za početak produžite predigruZa početak produžite predigruŽene, za razliku od pripadnika jačeg spola, u većini slučajeva nisu potpuno opuštene tijekom upražnjavanja seksualnih odnosa.

Manjak samopouzdanja, višak kilograma i celulit najčešći su razlozi zbog kojih ne uživaju u seksu, a uslijed takvog razmišljanja, šanse za doživljavanje orgazma su jednake nuli.

Upravo zbog toga, nudimo vam deset provjerenih savjeta za seks koji ni jedno od vas neće nikada zaboraviti!

1. Istaknite njegove kvalitete

Naravno, to se ne mora uvijek odnositi na seks. Muškarca svog života možete hvaliti u svakodnevnim situacijama. Kada ćete isticati njegove kvalitete, on će se još više truditi oko vas, a naročito tijekom seksa.

2. Posvetite mu kutak u spavaćoj sobi

Najviše od svega oduševiti će ga pomisao da ste određeni kutak u spavaćoj sobi posvetili samo njemu. Na to mjesto stavite njegove fotografije, poruke ili neke ukrase koje vam je svojedobno poklonio.

3. Eksperimentirajte

Ako vam je seksualni život sa stalnim partnerom postao dosadan, pokušajte nešto promijeniti. Za početak se seksajte u drugoj pozi. Ukoliko se ni tada situacija neće promijeniti, obavite jedan iskreni razgovor.

4. Produžite predigru

Sama spoznaja da se nećete seksati će vas oboje dodatno uzbuditi. Dakle, za razliku od predhodnih, ovaj put se zaustavite na nježnim dodirima i poljupcima. Niste ni svjesni koliko ćete uživati.

5. Pričajte o seksu

Vjerujemo da svaki od vas ima neke svoje skrivene fanatazije. Žene uglavnom sanjaju o seksu s poznatim osobama dok muškarci idealnom seksualnom partnericom smatraju, primjerice medicinske sestre. Ne vidimo ništa loše u tome da o tome otvoreno razgovarate.

6. Ne seksajte se pred televizorom

Želite li dodatno rasplamsati strasti, iz spavaće sobe izbacite televizor. Neka istraživanja su pokazala da se češće seksaju parovi koji u spavaćoj sobi nemaju televizor.

7. Ne štedite s pohvalama

Pripadnice nježnije spola uglavnom ne vole slušati pohvale poslije seksa, međutim kod muškaraca je situacija potpuno drugačija. Oni naprosto uživaju kada dobiju službenu potvrdi da su nekoga zadovoljili. Stoga mu, sljedeći put kada osjetite onaj čaroban trenutak, natuknite da je to njegova zasluga.

8. Ne odbijajte seks

Zna se da žene često odbijaju vođenje ljubavi, međutim to se negativno odražava na vezu. Kada vas uistinu boli glava ili ste prenatrpani svakodnevnim obavezama, objasnite to partneru na lijepi način.

9. Pokažite mu što vam najviše odgovara

Kada legnete u krevet, objasnite partneru kakvi dodiri vam najviše odgovaraju. Rukom ga uputite prema svojim najkritičnjim točkama. Ako niste toliko hrabri da mu to kažete, shvatiti će i po vašim uzdasima.

10. Gledajte se tijekom seksa

Zna se da su muškarci vizualni tipovi pa ne bi bilo loše da se seksate pod upaljenim svjetlom. Prije toga, priredite mu striptiz.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika