16.02.2010. / 15:13

Autor: Andrea Belin

Uvjerite se sami: 5 najkritičnijh točaka na ženskom tijelu

Grudi, stopala i koljena samo su neke od erogenih zona na ženskom tijelu. Ukoliko svoju partnericu želite ostaviti bez daha, saznajte na koje dijelove njezina tijela morate posebno obratiti pažnju

Otkrijte sve erogene zoneOtkrijte sve erogene zoneBudući da se godinama nekako utjelovio mišljenje kako pripadnici oba spola imaju samo jednu erogenu, nije iznenađujuće što većina parova nije zadovoljna svojim seksualnim životom. Ukoliko se i vi ne sjećate kada je vaša partnerica posljednji put doživjela orgazam, vrijeme je da otkrijte sve kritične točke na ženskom tijelu koje uvelike skraćuju put do onog čarobnog trenutka!

Grudi

Odmah na početku valja napomenuti da ćete ženu najlakše zainteresirati za seks ako krenete odozgora prema dolje. Stručnjaci savjetuju da počnete od grudi, odnosno bradavica. Budući da je ovo porpilično osjetljiv dio ženskog tijela, budite nježni i pri tome ne zaboravite promatrati njezine reakcije.

Trbuh

Većina muškaraca uglavnom ignorira trbuh i odmah prelazi na stvar što je potpuno pogrešno. Žene su uglavnom opterećene izgledom svog trbuščića, a kada shvate da nekoliko centimetara previše vama ne predstavlja problem još će se više opustiti i biti korak bliže potpunom zadovoljstvu.

Noge

1. Bedra
Iako bi se sada trebali zaustaviti na centralnom dijelu ovaj put ga zaobiđite i pozabavite se unutarnjom stranom bedara. Ovo područje je također izuzetno osjetljivo. Jamčimo da ćete brzim i strastvenim poljupcima skratiti put do orgazma.

2. Koljena
Rijetko koji muškarac se zaustavlja na tom dijelu tijela jer nisu svjesni da nježni poljupci na koljenima također potiču seksualno uzbuđenje.

3. Stopala
Tijekom predigre stopala ne smijete nikako zaboraviti jer su prepuna živčanih završetaka. Posebnu pažnju posvetite nožnim prstima. Po njezinim reakcijama prepoznati ćete vrijedi li se zaustaviti na tom dijelu tijela ili bi ipak bilo najbolje da se prebacite na najkritičniju točku na ženskom tijelu.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika