23.02.2010. / 09:40

Autor: Nacionalova redakcija

Lov na bjegunca: Srbijanska policija opkolila kuću Ratka Mladića

Posljednja veća pretraga Mladićeve obiteljske kuće na Banovom brdu, obavljena je u prosincu 2008. i tada je policija punih osam sati pretraživala objekte koji se vode na Mladićeva sina Darka

Ratko MladićRatko MladićOko kuće bivšeg zapovjednika vojske bosanskih Srba Ratka Mladića na Banovom Brdu u Beogradu nalazi se policija u potrazi za ovim haškim optuženikom, javlja B92.

Ispred njegove kuće se nalazi oko desetak specijalaca koji su došli sa tri ili četiri džipa. Potraga za Mladićem odvija se u ulici Blagoja Parovića 119, a susjedi kažu da se u kući nalazi njegov sin Darko.

RTS je javio da je riječ o redovitoj policijskoj akciji koja se provodi temeljem odluke Tužiteljstva za ratne zločine, a u srpskom MUP-u za sada šute.

Inače, posljednja veća akcija potrage za Ratkom Mladićem, za koju je javnost čula, dogodila se početkom listopada prošle godine, u okolici Novog Sada. Tada je, prema riječima predsjednika srbijanskog Nacionalnog savjeta za suradnju s Hagom Rasima Ljajića "izvršena opširna potraga".

Posljednja veća pretraga Mladićeve obiteljske kuće na Banovom brdu, obavljena je u prosincu 2008. i tada je policija punih osam sati pretraživala objekte koji se vode na Mladićeva sina Darka.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
14/12/06

crestor, 23.02.10. 10:33

Srbijanska policija opkolila kuću Ratka Mladića .......PO 189-i PUT .


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika