23.02.2010. / 20:14

Autor: Martina Čizmić

Nova ljubav? Tončica Čeljuska Valentinovo provela u društvu 25-godišnjaka

Iako je ona u nekoliko navrata isticala da ga poznaje već godinama te da je prijateljica i s njegovom obitelji, to ne znači da između njih nije i nešto više

Sandro Majstorović na koncertu Zdravka ČolićaSandro Majstorović na koncertu Zdravka ČolićaHTV-ova voditeljica Tončica Čeljuska zaliječila je sve rane koje su ostale nakon razlaza sa suprugom te se upustila u novu vezu. Iako ona sama tvrdi da je to samo prijateljstvo, iz pouzdanih izvora doznajemo kako je Valentinovo provela na koncertu Zdravka Čolića u splitskoj Spalladium Areni u društvu 25-godišnjeg Sandra Majstorovića.

Mladi je glazbenik dobro poznat Splićanima jer često održava koncerte po splitskim klubovima. Da se između Tončice Čeljuske i Sandra nešto razvija prvi se put počelo šuškati kada je ona došla na njegov koncert u klub Tenis u Splitu.

Iako je ona u nekoliko navrata isticala da ga poznaje već godinama te da je prijateljica i s njegovom obitelji, to ne znači da između njih nije i nešto više.

Inače, Splićanke ističu kako je Sandro zgodan muškarac, a često ga nazivaju i 'latino loverom' zbog njegovog specifičnog načina nastupa prema ženama.

Hoće li i Tončica slijediti modu 'mlađe je slađe' ili će ga i dalje skrivati po mračnim splitskim klubovima tek ćemo vidjeti, ali naši izvori ističu da su se na Valentinovo dobro zabavljali zajedno.

Vezane vijesti

Suprugu Tončice Čeljuske ukinuta presuda: Slučaj bi mogao pasti i u zastaru

Suprugu Tončice Čeljuske ukinuta presuda: Slučaj bi mogao pasti i u zastaru

Poduzetniku Zlatku Čeljuski, suprugu HRT-ove urednice i novinarke Tončice Čeljuske ukinuta je pravomoćna presuda. Odlučio je tako Vrhovni sud, koji… Više

Komentari

registracija
26/7/09

odredjen, 23.02.10. 23:46

baba se dobro drzi, ima sisu za 5 i moze si imat mladjeg... jer od starog vise nema koristi, dok je pljackao, krao i doma donosio - bio je dobar. Godine joj tada nisu bile vazne. Toliko o moralu, a i o njenoj maticnoj TV kuci koja ju tamo drzi...


registracija
27/8/09

Lujo1, 24.02.10. 10:39

Kak budalasti članak Čizmićeva. I ja sam bil na tom koncertu i mislim kak je gospođa Tončica fejst privlačna, zgodna, nadarena (na svaki način), pametna i izuzetno dobra voditeljica Dnevnika, pa nisan bil s njom u krevetu (makar ne bi imal niš protiv - paće da!). Samo jalan, zloban i priglup čovek (ili žena) može napisati ovakav zločesti članak. Držte se Gđo. Tončice - nesrazmjerno ste bolji od ovih oblavatelja, a ak Vam se pruži prilika u životu - uhvatite je s obje ruke! Živjeli i svako dobro!


registracija
14/11/07

laufer, 24.02.10. 11:52

"Istraživačko novinarstvo!"
Bravo!
Riješena je još jedna velika dilema hrvatskog društva.
Tončica Čeljuska ima dečka!


registracija
16/11/09

simo, 24.02.10. 20:27

odredjen,ti si sigurno nekome moral,pa si sad opsjednut s tim pojmom.O kakvom ti moralu nama pišeš,valjda sam ja tu za to,ne ti.Pitaj svoju ženicu što je spremna napraviti u ime morala da prehrani gladne kljunove?A ti s pivom desno od monitora i u sivoj potkošulji filozofiraš o moralu,a i pepel ti pada po tipkovnici.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika