14.04.2010. / 10:29

Autor: Andrea Belin

Tončica Čeljuska se što prije želi službeno rastati

Budući da sa suprugom ne živi već nekoliko mjeseci voditeljica je izjavila kako s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će i službeno postati slobodna žena

Tončica ČeljuskaTončica ČeljuskaPremda urednica i voditeljica Dnevnika, Tončica Čeljuska, ne voli govoriti u javnosti o privatnom životu, ipak je odlučila otkriti svoje mišljenje o odbjeglom suprugu Zlatku Čeljuski.

Budući da ga nije vidjela već nekoliko mjeseci voditeljica je za magazin Story izjavila kako je najteže trenutke već preživjela, a s nestrpljenjem iščekuje dan kada će i službeno postati slobodna žena.

U nastavku je otkrila da je već povukla neke pravne poteze, a to je prvenstveno učinila kako bi zaštitila sebe i svoju djecu.
Iako ih se često može vidjeti zajedno, voditeljica je vezu s glazbenikom Sandrom Majstorovićem je još jedanput demantirala.

Podsjetimo, kako se u listopadu 55-godišnji Zlatko Čeljuska nije javio na predviđeno izdavanje zatvorske kazne u trajanju od dvije i pol godine zbog malverzacija oko preprodaje zemljišta, zagrebački županijski sud izdao je tjeralicu za njim.

Vezane vijesti

Suprugu Tončice Čeljuske ukinuta presuda: Slučaj bi mogao pasti i u zastaru

Suprugu Tončice Čeljuske ukinuta presuda: Slučaj bi mogao pasti i u zastaru

Poduzetniku Zlatku Čeljuski, suprugu HRT-ove urednice i novinarke Tončice Čeljuske ukinuta je pravomoćna presuda. Odlučio je tako Vrhovni sud, koji… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 14.04.10. 11:56

ženi me!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika